winning11

查看: 10532|回復: 31

[鳳 城] [BigDragon]【鳳城】回味無窮似黃E汶·麗盈

升級  2.33%

三星會員

[BigDragon]【鳳城】回味無窮似黃E汶·麗盈
http://sn11.cc/thread-2168855-1-2.html

完美事後簫回味無窮(似黃E汶)-麗盈

小弟未試過麗盈,一早就打電話去book,點知已經full左,係咪真係正到咁?原本都打算齋戒,點知突然間有位,真係唔使9秒9打電話去,終有幸book到。小弟最近先開始嚟水餃店,但幾次都等到過左時 5 分鐘。希望可以改善,畢竟大堂人多,又二手煙,最緊要係細佬急不及待嘛,嘿。

大篇幅報導,因為實在太正,想留住春宵一刻嘅感覺。睇晒全文,蛇都變龍。

入房無耐,麗盈入嚟,之前睇好多佢嘅報告,令我無限幻想,樣貌同想像中有啲距離,但係身材真係 Fit,身穿lace, 身材顯露無遺,囡囡入房關門,已經緩緩靠過來,輕吻考我車牌,我當然顯示出我嘅技術,邊車邊互相撫摸,隔住衣服摸下R下,再慢慢伸手入去摸,依種抄野嘅感覺真係好正。邊車住,邊互相除衫,除完衫,囡囡餵我食奶,食緊一邊,佢揸埋另一邊過嚟,雙峰夾面,我真係好鍾意夠主動嘅囡囡,我條脷不停喺兩點間遊走,佢開始細細聲叫出佢嘅第一聲:“Y。喂呀。。“依個感覺令我好有Feel。

各自解甲,囡囡拖我手入浴室,依個動作貌似平凡,但會比到人一種溫柔香嘅感覺,邊洗邊車,囡囡手也沒閒下來,時而輕撫棍身,時而在頭頂轉動,時而輕R袋袋,佢用嘅力度同撫摸嘅速度,真係拿捏得淋漓盡致,小蛇化身巨龍,水簫舌功一流,先整條舌伸出嚟,在棍身和龍頭間徘徊轉動,清楚見到佢條長舌圍繞棍身螺旋轉動,佢雙眼慢慢重下身轉移向上迎向我嘅眼神,對眼真係夠晒挑逗性,令我有想出兩Q嘅衝動,可惜小弟真係好難吹得爆。努力吹奏5分鐘,我輕逗奶奶示意下一動作,囡囡真係好人心意,起身開始BM,然後轉身,pat pat 鮑魚夾實雙腿磨棍,舒服到有種升仙嘅感覺,當然我都希望囡囡舒服嘛,我從後伸手向前一手在雙峰間遊走,另一手伸向下摸下水晶鮑內粒豆豆,此時囡囡嬌驅輕顫,不停蛇狀般扭動身驅呈S 形,再叫第二聲:“Y,喂呀。“依種令囡囡舒服嘅感覺亦為我帶嚟快感。面前鏡面被水蒸氣霧化,囡囡用花灑洗走霧水,由於小弟有 workout,身材都算唔錯,眼前登時呈現出拍緊AV嘅感覺,依種視覺享受真係好難忘。

乾身上床,小弟話做背但可走毒龍,因為唔好依味,囡囡再展舌功,非常輕柔地遊走,手也不停輕R身體不同敏感位,然後囡囡叫我翹起patpat, 我心諗狗仔簫上演喇,點知,佢依然幫我毒龍,功架非常了得,皆因佢條脷真係好柔軟,唔係死隊爛隊,令我對毒龍改觀。狗仔簫上演,不停吞吐,聽住佢嘅呻吟聲,聽覺享受也被滿足。轉69,要食吉品水晶鮑喇,奶下粒豆豆,又用條脷伸入去,差啲伸到入子宮,又喺外圍遊走下,又雙唇夾下雙翼,囡囡終於出水,並叫第三聲:“Y。喂呀“。

上架生入洞,囡囡先顯示騎功,策騎技巧純屬,雙腳同時Q住我雙腳,依啲細微動作比人感覺佢係好投入,我都一邊揸下奶奶,騎騎下突然府身向下車埋嚟,投入感十足,騎左一段路,後突然拉我起身,雙雙坐著擁抱撫摸,邊車邊 un,好利害,完全了解我鍾意咩體位。最後轉返男上,9淺一深,囡囡讚我有腰有胸肌身材好,話真係好舒服,好似同男友做咁,其他佢都比到我女友Feel, 見時間差唔多,準備最後衝剌,囡囡開始叫:“Y。比我啦。快啲。插快啲,比晒我“。既然係咁,如佢所願,派彩係,無抆出嚟,再車住出入多幾下。最後,事後簫真係無得彈,佢唔會好chur 令到我忍受唔到,真係好c服。

樣貌:7.0/10 (樣貌唔錯,未至於明星樣,眼大,有少少似 黃伊汶,後生嘅可未必識,扣一分因為面部皮膚唔算好滑溜,但我個人可接受到)
年齡:目測三中至尾
身材:9.0/10 (玲瓏浮突,好Fit)
波路:33-34C (真波且夠挺)
舌功:10./10 (宗師級,無懈可擊)
服務:9.0/10 樣樣齊
投入:10./10 (雖然睇得出有啲戲,但都好逼真,畢竟欠缺真感情下有如此表現,實屬難求)
返食:小弟重不返食,但佢係其中一個令我有返食意欲嘅囡囡

註:BigDragon-鳳城/三川/太子/怡春/金田/多港/金鑽/春秋/美妙/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  41.48%

二星會員

看完師兄報告,決定一定要食你條女

升級  2.33%

三星會員

Wish3388 發表於 2021-3-17 12:21
看完師兄報告,決定一定要食你條女

好難 book, 未上牌就full, 祝師兄好運

升級  41.48%

二星會員

BigDragon 發表於 2021-3-17 12:28
好難 book, 未上牌就full, 祝師兄好運

前兩日我book到啊,但時間就唔到‘所以放棄‘我都係食返個老相好’

升級  76.67%

一星會員

師兄係咪真係似黃E汶呀

升級  86.67%

一星會員

係好難約到

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

非常精彩!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  2.33%

三星會員

雖然好多感覺都好主觀,但以我縱橫大江南北廿年經驗,嘗盡各式各樣娛樂埸經驗而總結出來的評語,都希望盡量中肯,唔會誤導到大家。

升級  41.92%

三星會員

長者醫療津貼包含驗眼服務.

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告,哥哥嘅意見我地收到了,盡力改進。但有時囡囡可能都要稍微抖一下,入下小姐房飲水,,等等,萬望哥哥耐心等待下,多謝支持
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

2萬

客戶代理會員

多謝B哥哥精彩的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  2.22%

二星會員

支持一下肥龍先

升級  86.67%

一星會員

囡囡都係人呢,呢D小問題

升級  2.33%

三星會員

9hard 發表於 2021-3-17 14:46
長者醫療津貼包含驗眼服務.

哥哥仔,面係人地比,架係自己丟。尊重人,亦都尊重下你自己。持唔同意見,或者會有更好嘅表達方式。

升級  41.48%

二星會員

Wahzoo 發表於 2021-3-17 15:17
支持一下肥龍先

我都係咁話,唔支持條女‘都要支持肥龍’一篇好嘅文章‘值得支持

升級  2.22%

二星會員

約咗明天試麗盈

升級  1.48%

二星會員

支持一篇好嘅文章

升級  86.67%

一星會員

Wahzoo 發表於 2021-3-17 16:54
約咗明天試麗盈

師兄犀利有辨法約定,盡可以提早一日先

升級  2.22%

二星會員

shana 發表於 2021-3-17 17:47
師兄犀利有辨法約定,盡可以提早一日先

你可以打電話去約的26260933

升級  23.25%

三星會員

食服務,身材已經覺得抵,相頭就見人見智。不過我比7.5/10分