winning11

查看: 8883|回復: 6

[京 華] [takey報告]【京華】今日我係嚟按摩·希文 (有圖)

升級  11.17%

三星會員

京華 希文 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[takey報告]【京華】今日我係嚟按摩·希文 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2168804-1-1.html
註:希文 通常返 09:00-19:00 / 157cm

有圖有真相

ZZzz~大家好,我係連續6日晨咁早5點起身(返工)被糟騭嘅-新仔takey,今日半睡半醒咁嚟包唔多老嚟嘅第十四(實死)份報告:

上回提要話有目標,但係我見到又有同事希文返工,所以就打去約新同事,
今日開始有D熱,就著短袖出門,準時去到,因為係非繁忙時間,所以冇咩人唔使等俾完錢就直接入房,

入到房,先放低野飲啖水,但房裡面的確疑似係有陣煙味(睇怕應該係上手師兄遺留的),之後就有人敲門,希文入到嚟,見到佢我就聯想起某人,然後我話部電視唔著冇野睇,就叫人幫我著返部電視,搞掂左就鎖好門,各自解甲,之後到我例牌試下抱起希文,我話妳好輕但佢話自己重(每位被我抱起的囡囡都會話自己重,呵),

入去沖涼,當然我照舊沖完涼先過嚟的,咁就隨便坐落洗籮櫈洗兩洗,我再抽下水就回贈我再水簫,沖左五分鐘左右就返出去,

各自抹乾身,但希文有幫我抹腳,而我送上公主抱將希文放上床,跟住我扒上床,問我要唔要先按摩,我當然好求之不得(我成三個月冇按過摩了),希文就用按摩油搽我落背脊,再成個胸壓落嚟重話要壓死我喎~然後開始按摩背仲會問按得好唔好夠唔夠力,按到咁上下之後錫下背再到毒龍但就只係一般,接住再示意我轉身,

但我先話等我服侍下妳,無問題咁就到希文瞓係度,我先嚟玩下胸再錫下兩粒lin,雖然啜極都冇奶出,但希文話好怕痕,不過我明白了即係想我繼續,再嚟掃下佢肚臍,之後到食鮑時間,可能因為怕痕但又好舒服,而我口活技巧都有返咁上下,希文典下典下係咁講話:快d吊我啦(哈,佢真係用個"吊"字而唔係個插字),而希文已經側身伸手去攞套套,仲攞埋出嚟想我快d上套,之但係我仲未食完,唔理佢咁多繼續食多陣先,跟住慢慢開始有少少味(出水了出水了,呵呵),但我見仲差d未得,先嚟多個69先,邊玩巨肉尻邊食鮑,簡直食到我不亦樂乎(但我條頸都有d攰),好兄弟終於棟直左咁就嚟上套了,

先嚟我少用的男上,插下插下試下考車牌先,考兩次但都擰側面咁即係冇啦,唔關要莫強求繼續抽插,再嚟轉至愛狗仔式,我一嚟就係咁怒推,又邊揸下個屎忽,希文屁股好多肉,d尻肉係咁彈下彈下,我望下側鏡同天花鏡,真心爽,希文就淨係識大大聲呻吟,大概衝擊左個巨尻一百五下左右,我Feel到自己開始攰而且出晒汗,之但係何解我冇乜想射精的感覺??(好兄弟咁鬼硬但都唔多想射真係第一次),唔得我要出返嚟休息下先,瞓係床攬下捽下回下氣,但好兄弟卻漸漸軟下來,我真係無晒計,但時間仲有唔少喎,唯有入去沖走d汗先,再出返嚟乾身瞓上床按摩算了,希文用手肘幫我按背,細細粒但力度唔錯,按下按下佢仲以為瞓著左咁就響鐘了,

各自著好衫,最後嘟嘴扮錫我(唔該我係要車~),跟住我都攞齊野走人,

純屬新仔個人自私的判斷:
樣貌:個人目測3尾4頭,長髮但紮起左,眼細細,望落去第一眼令我諗起某位演員愛乃NAMI
身高:目測155左右,細細份
身材:走肥,少毛,巨肉尻,胸部有d微微的硬,新仔唔敢肯定或者有機係中超
返食:我一定要好好休息下返來再戰至愛的巨巨尻
其它:怕痕;冇得車少左樣樂趣;問佢話以前做按摩,但疫情關係冇開就過左嚟;暫時係大pat之最;都收幾早,下午6,7點就收工了

以上是本人今次的親身體驗筆錄,
我所經歷的你們未必會有,你們有的我也不一定會有,
都係果句:人夾人啦~加油啦老友!!

>>>>>

返到屋企,自我發電,再打陣機,跟住唔覺唔覺就瞓著左,醒返望下原來瞓左差唔多兩個鐘晏覺,
其實我唔係好覺得攰,反而係好眼瞓,
今次好兄弟好爭氣但我唔多爭氣,激死我~!!
尋晚仲半夜4點起身睇波,好彩贏波,唔係真係激死我,
好彩都衝擊左個巨尻一百幾十下叫做有個安慰,
我依家最想要嘅,並唔係自由,亦唔係銀紙,更加唔係巨尻,而係:深層睡眠
我堅係要好好瞓下覺!!(其實我唔鍾意瞓覺,因為覺得嘥時間)
I will be back!!!
嗯,果d的確係煙味嚟的,嗯......
明日繼續:晨早起床~
清新開朗~陽光溫暖帶來無限美~~

多謝各位抽時間收看到這裡
以上 完
ZZzz......

註:takey報告-京華/怡春/金帝/太子
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  93.33%

二星會員

師兄好詳盡,
睇左5分鐘

升級  53.33%

一星會員

資料好詳細,麻煩師兄

升級  0.5%

三星會員

畀你個標題吸引咗入嚟
但係份報告太長了
Sorry,我skip

升級  14.52%

四星級會員

試過在其他場因房內煙味太大,要求轉房。

升級  9.08%

三星會員

服務唔錯, 好一個選擇

升級  42.67%

三星會員

Ching good report