winning11

查看: 4840|回復: 4

[金碧泉] [長棍報告]【金碧泉】感覺女朋友feel·03號

升級  72%

三星會員

好似比較少巴打提起呢件金碧泉3仔,可能都係78,93,18多啲人提,今次做3號仔,新新哋半新不舊的女仔,但我又未做過,當新女試,事後發現原來都好有驚喜

外型斯斯文文,新婚少婦型,32-34歲左右,唔老成唔old嬋,白白淨外型討好,160-162cm左右,半肥瘦中等高度中等身形,有笑容,突然有種感覺係覺得佢似miss咁,如果佢著絲襪感覺更似.揼功中上,呢間啲女普遍都好揼得,佢亦talk得,廣東話,踩背推油都over average水準,另外要讚當然係招呼,rpp水準超掂,我都唔係紮炮好耐,但佢rpp真係好似龍爪手蘭花手咁不規則掃勻我條腰,小腿,腳眼,大髀,大腿內側,然後就集中呢個盡頭位,十隻手指好似彈琴彈玭琵咁,打晒圈又有手指甲搲,觸晒電真係有種咬牙切齒感覺,爽到不得了.

尚算忍得到,拍拍我pat pat轉身見佢已經解除晒裝甲,露晒出嚟對正我,我就上下其手,上面又玩下面又抽水,滑滑溜溜咁,跟住嘆一陣個口技,幾個重要部位佢都好細心嚟料,之後都係佢自動波坐上嚟,玩足兩三分鐘就到我接力,推又有落床大家排排企我從後又有,3仔反應唔錯,真反應身體有反應叫聲又都好嗲下咁,覺得佢幾合拍幾有女朋友feel,整體可以俾佢88-90分,有質素又揼得玩得.

我愛大長今

升級  70%

一星會員

多謝師兄報告. 想問食大餐家用幾多呢?唔該

升級  72%

三星會員

intdyhk 發表於 2021-3-12 22:05
多謝師兄報告. 想問食大餐家用幾多呢?唔該

七舊水.......找番兩草
我愛大長今

升級  70%

一星會員