winning11

查看: 5918|回復: 5

[京 華] [會飛的豬報告]【京華】即尺·水晶 (有圖)

升級  29.63%

二星會員

京華 水晶 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[會飛的豬報告]【京華】即尺·水晶 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2168252-1-2.html
註:水晶 通常返 09:00-21:00 / 152cm

有圖有真相

同之前d 師兄講嘅一樣 返 10:00 , 唔太高

上次食完金帝嘅加加,今次本來想去搵金田嘅28 or 72號試潮吹
可惜要到5點先有位
咁就轉陣去京華 搵水晶 食返個早餐先

揀京華主要係個到環境好,已經覺得環境非常好  硬件夠新
佢地門口d 服務員好好禮貌
最重要d 囡囡幾乖

入咗房一陣 囡囡就入嚟
講返身材先 吸手波, 有得揸, 唔錯. 樣都Ok, 一入來最特別係佢電話播緊首普通話歌, 佢話好聽,所以keep住播
跟住就除衫, 然後對我講 我來食預鮮肉la, 之後就濕吻咗成分鐘.
跟住就用廁紙 抹下細佬,就來個即尺了, 係吹得幾舒服
無幾耐就入去沖個涼, 由於床比較大, 叫佢洗兩下就ok, 返上床先玩

我skip咗背 叫佢爬過來吹幾下先, 我都揸下佢波 無耐就換咗69姿勢
佢妹妹唔算太黑 無味 可食用
69都係我其中一個喜歡嘅姿態, 咁我係咁瀨, 佢舒服又叫兩下
我再伸條脷入去佢妹妹, 佢又畀心機d. 咁我就把心一橫,玩大d, 申條脷入去後花園(可能有師兄未必接受到,但囡囡都幾享受) 因為佢係咁出盡力同我互吸, 真係好似av情節咁, 佢吹到好大聲, 過咗幾分鐘,開始有Feel,無幾耐俾佢口爆KO, 射晒入佢口

之後再沖個身 出嚟仲有時間, 就搵佢按下腳 吹下水 成個過程都好開心. 有機會返食

註:會飛的豬報告-京華/怡春/金帝/金田
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  60%

一星會員

好難約她

升級  5.19%

二星會員

多謝師兄分享!想問下係咪中超?謝謝

升級  35.42%

三星會員

好似好刺激咁喎,下次我都搵水晶,試下毒龍鑽囡囡先

升級  29.63%

二星會員

VVD 發表於 2021-3-11 23:53
多謝師兄分享!想問下係咪中超?謝謝

回覆返師兄先, 少少超. 可能我主要睇服務, 仍可接受. 如果想純天然, 我覺得元元你可以試下. 個次被人捉食波餅,差d 唞唔到氣...

升級  93.33%

一星會員

濕吻咗成分鐘