winning11

查看: 11432|回復: 1

[金多港] [gooddogmk報告]【金多港】早餐鬆一鬆·89號 (有圖)

升級  71.11%

二星會員

金多港 89號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[gooddogmk報告]【金多港】早餐鬆一鬆·89號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2167853-1-1.html
註:89號  通常返 10:00-23:00 / 157cm

有圖有真相

樣貌:3.0/5 街巿普通c9仔樣
身形:3.2/5 個人認為有少少矮,有肚腩以我眼光算中腩,有真波有少少墮
技術:4.2/5 唔錯都應做則做。
投入:5.0/5 十分投入,過程享受
骨技:4.0/5 有力水按下腳,按到嚮鐘

睇其他報告話識按下骨,自封關後無得返內地好耐無技骨,就試下囉
事前約好左,話89準備好了,上一層埋單先,佢叫我再上多層,MK站都已經走樓梯啦,嚟到再走多兩層,又帶住水罩真係氣到扯埋。

入到房,89跟住入嚟街巿C9樣,抖下氣先,佢俾左一杯暖水我飲左一啖順下條氣值得加分(本身有做開運動好快順返)
入去沖身..好Q細嚟二人站立同轉身,快快沖身都有前後BODY下籮柚掃J我無入

上水我正面訓嚮度(本人不好背及毒),乃下耳乃下LIN調下情,主動送車,請食波波,乃lin算係溫柔形,吹簫乃蛋袋都唔錯,有深喉無乜齡感,吹吹下轉69,呢度先係重點,淨係呢PART都十分鐘有多,(其實本人不太好)乃鮑,越乃越多水,乃到佢大腿都震埋嚟左兩次高潮,雙腳係咁震,頂唔順就則身再代我吹多陣,

到正場見佢腳都震埋,先男上再掌上壓打椿車左一陣(查實疫情應免則免先啱),再轉狗仔拍幾下籮柚中出完場,隧道可以有水,其間多次收音機,機爽。另外佢籮柚有少少青左(魚)左,可能有CHING太HIGH(撚)左瓜。

再沖身,沖完本人直接訓嚮床等,真係唔似其他女即走,附加按摩到夠鐘,算有力水(本人比較受力)。
其實都有吹幾句,氣氛可以。

算值得返食,如無其他心水,本人有返食阻礙症。

註:gooddogmk報告-多港
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  56.67%

一星會員

師兄奶到囡囡腳震兼兩次高潮,好有功力,佩服。我最鍾意奶西,不過排剔啲揀,遇到啱feel個囡囡又未必好,無咁好反應。條囡都好識享受兼撞到你,佢好彩。