winning11

查看: 9486|回復: 3

[金帝苑] [沙咀之友報告]【金帝苑】野馬·加加

升級  24.33%

三星會員

[沙咀之友報告]【金帝苑】野馬·加加
http://sn11.cc/thread-2167494-1-2.html

今日早收工,上網做下功課睇下有乜好野玩,見金帝苑有c兄講到咁正,一於打上去約下加加,鐘房話要等20分中ok,都係第一次去見招牌后行行上一層,地方都ok唔係太舊,d房細d,加加入來HI老細,個樣都可以順眼一定唔會彈,入來就抽小沙水,報告話有即尺,不過我話唔使大家都光脫脫,加加係無乜胸但係都接受到,粒LIN好正好有口感,沖涼就大車,仲要一路車一路玩小沙,再向下一囗含住小沙,加刌D吹功好似擦牙甘又快又慢但係又無齒感~~勁!今次搵砦人啦,干身出去又車,叫我扒向都話做背,又頸乃到腰上上落落,鍾意玩毒龍嘅兄弟一定唔會失望,鑽得好深,再兀起來過狗仔簫,吹鑽乃加加條利無停過,再吹多二野小沙一定爆,加加唔叫唔停我話再吹就爆啦,加刌話爆完再做過,夠啦年幾大一唔係好多貨,就帶袋做,加加一野就坐上來UP,UP左十幾野見想出,轉推車一路推加加D西水係咁流又叫得大聲,頂唔住出咗,仲要收音機吸下吸下,除袋再來過事後簫,都唔比人休息下,叫他去沖涼先,出來又再吹過小沙話有時間再來多次,我話唔得啦夠皮啦~~唔玩第2Q係都話有時間又再毒龍今次要我M字兀高來鑽,真係想羅我命,唔夠鐘唔比走好似比人強奸完先比走,仲於向鐘,出來玩甘多次指壓,金帝苑加加樣可以係無乜波,招呼服務一流係我玩過甘多埸技師三甲之內,短期耐一定返食

註:沙咀之友報告-金帝/春秋/美妙/金田/三川
Superadmin

升級  86.67%

一星會員

非常好服務

升級  80%

一星會員

兩星期試過六件,唯有這個想encore,但係夜晚不定時返工難約。近三次也等不到她返工,唯有深夜找她。

升級  43.33%

一星會員

服務型正,多謝師兄分享!

升級  80%

一星會員

成年約過三次 二次放飛機‘ 一次叫人七點去到等三個字 又老屈話我約八點。 已經放棄。