winning11

查看: 8615|回復: 3

[金多港] [一枝梅報告]【金多港】重開第一炮·89號 (有圖)

升級  36.3%

二星會員

金多港 89號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[一枝梅報告]【金多港】重開第一炮·89號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2166834-1-1.html
註:89號  通常返 10:00-23:00 / 157cm

有圖有真相

指壓終於開番,扎炮扎咗咁耐,忍唔住今日收工即刻鳩衝上去,想電話約嘅相好ㄧ係冇返,ㄧ係做緊嘢,上到去再算,重開第一日真係人山人海,鐘房話89得閒,睇介紹話識揼骨又有波有蘿就試吓

ㄧ入房有笑容,寒暄兩句就各自除衫,89樣一般,波係真,八字軟熟奶,有腩,先沖涼,有錫lin加水簫,洗乾淨抹乾身上床,先做背及毒龍,唔算鑽得深,輕奶嗰隻,轉身錫lin,吹功輕柔,我就捽佢閪同豆豆,有真水

先女上,可能今日第一日重開太旺場,所以囡囡比較攰,坐咗ㄧ幾分鐘話不如我嚟,好,先男上

鋤咗百零下轉狗仔式衝刺,灌晒儲咗好耐嘅米青入去塊閪度,竟然有收陰機!!!不過冇55咁強烈,算今日驚喜

之後冲亁淨主動揼骨,揼得又到位,力度又剛剛好,因為我唔係好受力,但人肥所以好多人大力揼以為你受得,同囡囡傾偈原來以前响尖東間東X桑拿做過,唔怪得揼得咁舒服,之後響鐘着番衫比家用走人

如果鍾意揼骨嘅師兄可以考慮吓

註:一枝梅報告-多港
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  4.07%

二星會員

正 環保

升級  3.5%

三星會員

環保中世;正!