winning11

樓主: blkhawk514

[話 題] 話題:大家試過最激嘅解鎖係咩

升級  51.11%

二星會員

方人毛道 發表於 2020-11-27 00:48
10多年前,喺佐敦道間佐敦桑拿經常環保D骨女

呢間場都有好野

升級  93.33%

二星會員

記得十年前,一個比較寂寞而綠九好硬既晚上,我半夜去咗7仔買左兩個包同一支水,懷住條撚谷住谷住既心情回家去睇下4仔,當我經過一條地底行人隧道時,我見因為都成兩點幾,其實真係唔想行,怕比人搶我野,不過因為趕住回家唔想兜遠路,我就照行啦,其實一邊行見燈光好暗,因為有D燈壞左,而且都幾有味道,平日日光日白都唔多個人會行,今次真係驚左,點知我行到一半見到個露縮者的紙皮陣之中,竟然有一條好幼滑的玉腿露出,我一心諗竟有男人對腳咁正,都想摸一下的想法,正當我行近一望,原來是個女的露縮者,頭髮長長的,雖然有點污糟但睇落都叫好樣,佢唔係著好多衫,仲係一條短運動褲,正當我望左幾望之制,佢醒了來望住我,就話先生可唔可以買支水比佢飲,我呆了一下,接下就比左我手上支水佢,我企係旁邊欣賞,心諗其實佢唔使咁啦,可以出黎搵食都有市場,雖然都應該3中至尾,咁我見佢咁慘我問佢要唔要食d野,佢就點唔好意思的表情,咁我就比左手上兩個包佢,當我入神咁望下望下佢,原來我條撚都硬左,真係有d火,谷到條褲頂住,咁我用手去巢巢整理一下條褲,佢竟發現我動作,佢問我係味好想同佢做朋友,我都唔知點答下,佢摸住我大腿同胸,個人貼近我,再慢慢摸我小Dede,真的他媽的硬,其實佢個位好多紙箱,封得好好,我覺得應該唔會有人見到,我大膽的想法渣落佢對奶,哇好軟好軟應有33c,佢跟住除我褲開始吹,我就除佢衫,其實都幾滑係有點黑,對奶幾靚,有少炒腩,咁到左咁情況冇理由吹爆算,我搏一下順勢壓住佢用我熱捧一頂好易滑入,因為佢都好多水,可能好久沒比人扑,我係咁隊好快就聽到水聲,佢就好high咁叫,但又唔敢叫咁大聲,不久之後我真係射左入去比佢,之前大家有傾下計,隔左一陣再砌多獲,我有諗過叫佢黎我屋企住,但又怕識錯人,所以我同佢請有時間再黎探佢。問佢要D咩,再比左幾舊水佢(因為身上冇太多錢)。點知我過左幾日條J發晒炎,我頂去咗睇醫生,之前都仲想睇下佢,但搵唔返佢,我懷疑我撞鬼。

升級  93.33%

二星會員

麥路人之夜半女體

升級  1.85%

二星會員

真係 而家成了癈置商場的..
.....佐敦桑拿.....

升級  44.07%

二星會員

行運超人 發表於 2020-12-2 14:13
記得十年前,一個比較寂寞而綠九好硬既晚上,我半夜去咗7仔買左兩個包同一支水,懷住條撚谷住谷住既心情回 ...

超人C兄呢個經歷真係能人所不能,一般人咁樣開波都會驚人身安全和衞生問題,C兄最後祇係發炎算好彩,下次遇到一樣情况你仲去唔去馬??

升級  51.11%

二星會員

2430 發表於 2020-12-2 16:40
真係 而家成了癈置商場的..
.....佐敦桑拿.....

有個泰妹78 手骨好掂 依家搵唔返佢

升級  93.33%

二星會員

relax1234 發表於 2020-12-2 17:51
超人C兄呢個經歷真係能人所不能,一般人咁樣開波都會驚人身安全和衞生問題,C兄最後祇係發炎算好彩,下次 ...

叫囡都會發炎啦

升級  85.93%

二星會員

唔明咩係叫囡?

升級  76.67%

一星會員

行運超人 發表於 2020-12-2 14:13
記得十年前,一個比較寂寞而綠九好硬既晚上,我半夜去咗7仔買左兩個包同一支水,懷住條撚谷住谷住既心情回 ...

只有用無出其右形容超人兄! My eternal idol

升級  0.75%

三星會員

Noah2020 發表於 2020-12-2 18:04
有個泰妹78 手骨好掂 依家搵唔返佢

我都有中出過一個泰妹,唔知係咪78號

升級  93.33%

二星會員

Kungfu1357 發表於 2020-12-3 14:22
只有用無出其右形容超人兄! My eternal idol

其實好多人都有經歷。只係唔L同你哋講

升級  76.67%

一星會員

行運超人 發表於 2020-12-4 17:21
其實好多人都有經歷。只係唔L同你哋講

經歷個個都有只是超人兄你D經歷較光怪陸離

升級  93.33%

二星會員

十幾歲果年,我陪老媽子去買衫,果陣應該係上環來,間鋪唔大,衫印象中幾靚,我坐左係入面有張等仔,記得個老闆娘幾靚,果時我應得15歲左右,見到女人就會扯,老闆娘大約是30左右,打扮同衫都幾有女恒味記,最有印象佢香水好香,佢好熱情招呼我老母,簡左好耐我老母話要入更衣室試一下叫我睇住佢個手袋,咁我硬九九睇住囉,係睇住個老闆娘,其實老闆娘冇點理我,佢有佢做自己野,佢坐果個位,張抬係下面開放式的,我個位置係可以望到佢下身同對腳,我偷偷望下望,佢原來條裙係高叉,我好記得,因為我望到佢個妹妹,因為佢鋪頭幾光猛,我睇得好清楚,佢個妹妹仲冇咩毛,好似一條線,我當然條九硬晒,好想衝埋去吊佢,但我老母係入面,加上我係斯文人,咁我就只可以偷望,佢其後張開左少少對腳,我更睇到佢妹妹打開左少少,妹妹粉紅色的透出來,我真係迷撚左,但點知我發現左原來佢後面幾件衫面頭有條底褲係度,睇個款係正常款白色的,相信佢可能剛才換緊衫但有客人,所以趕不到穿上,接著的老母出黎,但話件衫唔知點解試完除唔到,咁老闆娘就話佢去幫幫我老母,兩個就入咗更衣室,我再忍唔住,九九太硬,好想扑老闆娘,所以我衝埋去佢條底褲,露出我JJ用手打,狂打下加上更衣室老闆娘把聲,終於把對佢妹妹的思念之情射晒落佢條底褲度,因為射太多,成條底底都係汁,我就張底底反磨反擦好似醃雞翼咁,平均滲透成條底褲,我再走番回位置,之後她們出來,比了錢後我同老媽子就走了,心想老闆娘記得穿回底褲。

升級  44.07%

二星會員

行運超人 發表於 2020-12-5 16:33
十幾歲果年,我陪老媽子去買衫,果陣應該係上環來,間鋪唔大,衫印象中幾靚,我坐左係入面有張等仔,記得個 ...

十幾歲我都係好易扯旗,亦要打槍降火,不過唔夠胆好似超人兄咁即尺打槍,我諗最多都係收起老板娘條底底唧!

升級  76.67%

一星會員

行運超人 發表於 2020-12-5 16:33
十幾歲果年,我陪老媽子去買衫,果陣應該係上環來,間鋪唔大,衫印象中幾靚,我坐左係入面有張等仔,記得個 ...

嘩……好正我出晒畫面了 硬咗

升級  76.67%

一星會員

relax1234 發表於 2020-12-5 17:37
十幾歲我都係好易扯旗,亦要打槍降火,不過唔夠胆好似超人兄咁即尺打槍,我諗最多都係收起老板娘條底底唧 ...

咪話十幾歲我到2,3拾歲搭地鐵搭巴士經常無緣無故扯起搞到落唔到車 要即刻轉落旺角降火

升級  93.33%

二星會員

Kungfu1357 發表於 2020-12-5 18:07
嘩……好正我出晒畫面了 硬咗

偷隔離屋條底褲黎打

升級  93.33%

二星會員

係現在肺炎情況冇得出火情形下,我比D畫面比大家

升級  93.17%

三星會員

行運超人 發表於 2020-12-5 19:19
係現在肺炎情況冇得出火情形下,我比D畫面比大家

等你超人救地球!

升級  44.07%

二星會員

建议超人兄領軍開個新話題,俾大家分享下食囡嘅奇遇!