winning11

查看: 6669|回復: 3

[京 華] [全都是泡沫]【京華】風情萬種·JoJo

升級  50.74%

二星會員

[全都是泡沫]【京華】風情萬種·JoJo
http://sn11.cc/thread-2160665-1-2.html

Walk in去到即刻有房。坐左陣,JoJo就入嚟。

囡囡樣貌姣好,嬌小滴骰,波大腰幼。直程唔需要諗,未等囡囡自介,我已經嗌OK。

囡囡解甲後,豐臀美乳盡現眼前。當然要上下其手,Feel下去副靚body啦!波波軟熟,手感一流。pat pat翹得嚟夠挺,絕對係靚野。抽完水嚟個輕輕一吻就洗白白。

清潔、波波搓身、pat pat磨棍,交替進行,jj好快就硬。因為我想戴套吹,所以叫囡囡skip水中簫。沖到咁上下做毒龍鑽。囡囡條脷不斷進攻我屎眼,爽到嗌出嚟。

沖完涼,囡囡就著對黑絲擒上來做背。囡囡先用波後用脷,上而下,下而上咁掃,照顧晒背脊每吋肌膚。

做完背到狗仔簫。囡囡夠細心呀,問多次係未戴套吹,我話係。囡囡就全程進攻我蛋蛋,亦用毒龍鑽偷襲我。我諗狗仔簫係囡囡絕技嚟,就算唔掂碌棍都搞到我好High!

之然轉身上套吹。最初囡囡起我旁邊吹。但見囡囡pat pat咁翹咁好肉,就膽粗粗問有無得69。囡囡亦一口答應。我即刻用腳箍實囡囡,用個大pat pat洗面。之後就邊揸pat pat,邊揉妹妹。

Feel到佢妹妹濕濕地,拿拿聲起黑絲撕個窿。整多個洗面奶後就玩女上。起囡囡猛烈攻勢下,順利派彩。之後攬住傾多陣就洗白白,畀錢走人。

JoJo硬件同技術,都係一流,而且好擅長挑逗。內心深處的獸慾會慢慢被囡囡勾起。服務亦有求必應,等你可以盡情發洩。10滿分我俾8分。

註:全都是泡沫-京華
Superadmin

升級  93.33%

二星會員

好似都唔錯..搵日去試下先

客戶代理會員

謝謝JoJo報告
謝謝帥哥的支持哦
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 京 華 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 京 華 】私相冊~*私相冊·請按這裡