winning11

查看: 5534|回復: 2

[金 田] [S623報告]【金田】60號 (有圖)

升級  45.56%

二星會員

金田 60號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[S623報告]【金田】60號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2159529-1-2.html
註:60號 通常返 10:00-18:00

有圖有真相

各位師兄,平時睇師兄嘅報告跟食就多,今次係第一次寫報告請多多指教。星期四中午係旺角做完嘢襯食飯時想執返劑,就打電話比金田問70而家可以嗎?回答係要2點幾才可以,咁問60可以嗎?答10分鐘後得,咁就60。60本人都返食過好幾次。先講下60外型,鵝蛋臉嘴細細眼仔精靈幾好樣,身高5呎1-2度,36D大波,皮膚白滑有D肉小腩,籮圓有肉,小弟最愛這種身形。60一入房我就話幾個月冇見佢靚咗同白淨左,佢好開心咁主動車咗我一下,我就順手抽左一下白滑大波,之後各自解衣一齊入去洗白白,沖涼有波D一路鍚LIN隻手就一路套弄細佬,硬咗就磨棍再水簫,水簫時有眼神交流,非常之舒服。上床本人不好獨龍,所以就做前面,60先用手指輕爪我上身,有一種麻麻哋感覺,之後就開始由錫Lin開始,一邊鍚一邊用手玩下我細佬,我也不執輸用手抓佢對百份百天然軟淋大波,非常之好手感,佢慢慢再鍚落下身,之後就69吹簫快慢有節奏,我就指插佢妹妹,佢話我夠溫柔指插得佢好舒服,所以開始有D水浸,插咗一陣就叫佢坐上嚟用鮑魚磨棍,佢一邊磨對大波就一路拋我就龍瓜手一路揸波,之後就上套男上插,我將佢對腳放上我膊頭,咁插會入D,我先插慢慢入,然後插到底,再揪返一半出嚟,就係陰道二至三吋磨,佢話這位置係最興奮,佢就係下面配合我的節奏,我哋就一齊興奮咁一路插住,我就望住佢個靚樣插同一路碰碰車。插咗百多下再轉狗仔式,60個籮有肉狗仔式插非常之好插之後再爬係度做,可惜係場供應個套太厚搞度出唔到,我話下次要帶私家套60話好,我叫60用手口一齊嚟,已經夠鐘,但60仲係好用心咁要我一定射到,射咗仲用手捽到一滴都冇才去沖涼,咁就完咗一次心身舒坦之行。

註:S623報告-金田/三川/來閣/金豐/雲來
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  13.33%

三星會員

60真係幾好,平均型

升級  45.56%

二星會員

係呀,白淨、波大好笑容、加D想像力樣打同身材有D似十幾年前商天娥