winning11

查看: 6462|回復: 3

[京 華] [sanny0066]【京華】第一次雙飛·May+Lily

升級  39.63%

二星會員

[sanny0066]【京華】第一次雙飛·May+Lily
http://sn11.cc/thread-2159504-1-2.html

囡囡:May+Lily(雙飛)

樣貌:
May 正常靚C9皮膚白有小毛孔,有化妝,面皮膚好
Lily 無化妝,帶眼鏡,皮膚比較黑

身材:
May 小肥 大pat有肉。身材正常比例,會好想後推
Lily 偏瘦 比May高  

波路:
May-估計B
Lily-估計B

腿形:比例正常

總結:
May 樣貌靚C9身材正常
Lily 偏瘦

過程:一入到房求其say個hi,Lily已除衫衝入去浴室教水!另一邊May衫都未除已經車埋嚟!車到Lily教完may先肯放過我!我先入得去沖涼!入到沖涼房Lily已經狂車我!手就加沖涼液狂撚我碌鳩!之後May先入嚟!3人大車!車左幾分鐘!May就示意我擰轉面對住Lily!May係後面波推!洗完背!就轉返正面2人一齊攻我2點!我已經扯到行一行!差啲爆!之後2人再奶落碌撚道又奶袋底!乾身出房
我唔做背!直接正面3人大車!再奶到落我中間非常敏感!個畵面十分淫蕩!我雙手就左邊捽May右邊捽Lily!2個都濕晒!之後Lily含May奶袋底!就上套我叫Lily瞓低男上喪插佢!May就係隔離同我大車!再轉狗仔式推Lily!May就正面企左係我前面!我邊
啜住May粒pink lin邊推爆Lily!之後就出野!我左擁右抱休息一陣!吹左陣水!May同Lily又再捐落去含過!之後含到夠鐘就過水走人!

服務:10/10
投入:10/10
補充:May有事後簫!我仲男潮吹咗

註:sanny0066-京華
Superadmin

升級  0.08%

三星會員

好似好正

客戶代理會員

謝謝帥哥的支持
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡