winning11

查看: 7850|回復: 9

[京 華] [htpybk報告]【京華】四眼大波Miss·Lily

升級  5.92%

三星會員

[htpybk報告]【京華】四眼大波Miss·Lily
http://sn11.cc/thread-2159080-1-2.html

係京華食完May,臨走前佢問我下次考唔考慮同Lily一齊玩雙飛。我話初來京華報道,等我搵日單食Lily一次體驗一下,等大家熟落咗後再決定。

打上去聽到熟悉的鐘房慧慧聲音,今次講話想book阿May介紹既Lily。今次早咗少少到,鐘房認得我說暫時未有房,有禮貌地請我坐低,仲醒我一支上兩次走之前先有既樽裝蒸餾水,服務真係冇得頂。

房間照舊乾淨企理,不過有樣野可以做得更好,就係門後只得4個掛鉤掛衣服,有時真係唔係太夠用呢。

等咗一陣Lily入房,睇佢年紀應該都係30中,身形比May及文文高少少,似我中學時代的某位miss,只是衣著更性感。Lily未講野就用碰碰車同我打招呼,問我係咪等咗好耐。我話唔係,不如先沖涼漱口再慢慢玩。XD

真波手感一流,我估同文文不相伯仲,應該大少少有約35C,自然地有一點點墮,大乳暈標準lin頭size。

May果然冇介紹錯,唔知Lily係唔係當日開工做咗冇耐,稍為探索一下Lily既敏感地帶,撻著佢就會自動波不斷和我坦克車。小弟經驗:囡囡主動坦克車,出真水投入性愛既機會一定最高!果然上床上套後,男上姿勢在妹妹外磨棍,不消兩分鐘就水聲潺潺、面紅求饒插入...最後車住派彩,她是絕對享受性愛的大食格類型。

相頭:7/10 35+ 少婦,似中學戴眼鏡的大波Miss
身材:8/10 正常身高,重點真波有揸手!
服務:9/10 細心做足服務,意外地有坦克車牌!
周感:7/10 正常周感,鮑魚多水多汁,一度做就一度標水,彈到我的蛋蛋都濕埋呢!XD

註:htpybk報告-京華/金帝
Superadmin

升級  56.67%

一星會員

慧慧,May+Lily? 有冇師兄知道是否來仔過檔?

升級  6.3%

二星會員

chi6199 發表於 2020-10-10 23:03
慧慧,May+Lily? 有冇師兄知道是否來仔過檔?

就是那2個

升級  1.85%

二星會員

要去試試貨

升級  16.42%

三星會員

師兄,請問文文相頭如何?

升級  31.48%

二星會員

熱情招呼嘅,略嫌西隧…

升級  0.16%

1萬

1萬

金卡會員

謝謝Lily,may報告
謝謝帥哥的支持
【 京 華 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 京 華 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 京 華 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 京 華 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2772 1688
預約熱線:手機: 6589 1404

升級  5.92%

三星會員

prada2046 發表於 2020-10-11 07:12
師兄,請問文文相頭如何?

我對文文的個人感覺,師兄可參考一下:
http://sn11.cc/thread-2158535-1-2.html

升級  0.37%

二星會員

啱啱做咗Lily 波軟綿綿唔係結實嗰隻 個樣有啲似星加坡妹 服務幾好 好似同初相識女朋友扑嘢 隧道唔算緊

升級  10.74%

二星會員

多謝ching,下次一定要試下