winning11

查看: 6696|回復: 5

[金 田] [天型星報告]【金田】細粒粒人妻·92號 (有圖)

升級  37.78%

二星會員

金田 92號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[天型星報告]【金田】細粒粒人妻·92號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2159073-1-1.html
註:92號 通常返 10:00-21:00

有圖有真相

囡囡:金田92號
樣貌:7.0/10 話3頭但應該3中 細粒睇落感覺幼番少少,濃妝瓜子臉鼻高高眼大大,斯文順眼細粒有啲可愛。
身材:6.5/10 155左右,白滑,少少腩
波路:33,34 B波,cup手,有彈性
腿形:幼長,比例唔短
周感:正常

過程:今日得閒去開尖咀就早上去食過早餐,第一次上去輪牌。咁阿叔就話帶2個嚟畀我望望, 到第二個都幾靚女好笑容順眼就入閘,同佢講做2Q都沒 詐型仲問我沖涼先定做咗先之後再玩服務,低讚,我就話做咗先, 抹一抹就幫我帶袋狗仔後入,做完就入沖涼房,沖得仔細,伸手洗同Rpatpat 同袋底,前後boby之後就錫lin有水瀟撳佢頭伸入啲深喉都沒詐型,又不時向上望。

上床趴低做背先,鍾意佢伸長條脷奶背奶腿內側有毒龍,真係堅爽,淺深長鑽, 叫佢轉身先停。轉身吹功唔錯, 慢慢嚟五分鐘,再玩冰火而69鮑魚正。
上套女上,Gff 充足, 互動性good,車下車下, 我不時向上頂,之後到佢騎,閉眼合唇。騎咗一陣 轉狗仔玩多陣就加速衝線派彩。
前後沖涼都好細心嘅,沖時見仲有時間就幫我按背。按到響鐘先換衫最後再攬攬走人。加分

服務:8.5/10
投入:8.0/10 閉眼同你車
補充:笑容好好。坦克車,不時伸脷過嚟叫佢唔好伸就一路車。仲有得按按背

註:天型星報告-金田/三川/春秋
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源