winning11

查看: 10554|回復: 2

[金多港] [Chowmanbun]【金多港】初試·101號 (有圖)

升級  39.26%

二星會員

金多港 101號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Chowmanbun]【金多港】初試·101號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2157968-1-1.html
註:101號 通常返 12:00-04:00

有圖有真相

囡囡 : 101號
相頭 : 7/10 順眼,一般中女樣,40+
高度 : 7/10 5呎2-3左右
身形 : 7/10 唔高,大腩,佢話食榴槤食肥咗
上圍 : 6/10 B波小墮,軟熟形
吹功 : 9/10 周感非常好,無齒感,有技術
車牌 : 0/10 無考牌
服務 : 8/10 有招呼有禮貌,識得講笑,無冷場

尋晚細佬要出馬,立即飛車出去搵嘢食,原本想上太子搵秒秒,點知上到去,一睇水牌,心知不妙,易拎話有個客mark 咗3條女玩4P,嗰三條女正正就係我想試嗰幾個,剩番嘅我又唔想返食,所以打完場話下次再嚟過轉身就走,下一站路過二春,上去探下路,鐘房話得番一個,即有,唉,算啦,照睇,等咗成十分鐘,嚟咗件大大件嘅,唔啱,直接出房門,出鐘房時俾人用一個好凶狠嘅眼神直啤到我落樓 (我心諗,彈你一個啫,唔使咁嘅樣嘅) 再一路行過旺角,行下行下,心諗,都係去番主場算喇,對腳就好自然咁行到嚟金多港喇,到著入房,問要咩女,我話要大波,等咗一分鐘,有女入嚟,我輕望咗一下以為係87﹐咁就彈咗佢,跟住10秒唔夠,有人入嚟問?點解唔啱呀,我隨即問佢,87喎,我唔啱,佢即時話:呢個係01嚟㗎喎,我話:下,係咩,佢跟住話:我叫阿Joe﹐信我啦,01好招呼有服務㗎,咁我就話:好,信你,就再叫番101入嚟,女一入嚟就笑咗,問做咩,我話係我攪錯咗,唔好意思,跟住各自解甲,入沖涼房沖身,坐低俾佢服務,有講有笑,有水簫,吹功唔錯,舒服嘅,無齒感,再嚟個BM﹐最後大pat磨棍,之後沖沖身,出去上床,背脊例skip, 直接錫lin﹐其間發出呻吟聲,一路錫到落細佬,正式吹奏,嘩,同水簫真係唔同,周感更明顯,識收識放,力度剛柔並濟,有快有慢,舒服到一個點,金多港除咗31外,吹得最爽佢就係第二個,讚,之後女上,下下重力打摏機,勁,再轉狗仔式,感覺妹妹都好緊致,大pat有腰形就係好推,插咗百幾下之後再轉傳教士式,一入,仲好Feel﹐最後衝刺一輪直爆完事,入房沖身就入番去各自上甲,坐低食支事後煙,閒聊間問點解咁少女,佢話有啲放M假,有啲返咗大陸過中秋,有啲女就唔想返,所以得好少女返工。

出房畀完錢同鐘房傾咗陣,佢都話今晚少女,又一次睇水牌見到有大爺玩3條女,佢揀嗰3條女有兩個我都試過,呢位大爺都幾特別,高矮肥瘦樣樣齊,真係唔明咩玩法,哈哈。

以上乃個人分享,不喜勿插,多謝收看,再會

註:Chowmanbun-多港/太子/浪漫/怡春
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  44.07%

二星會員

如果果位三囡大爺見到呢個帖,分享一下就好嘞!

升級  39.26%

二星會員

super167 發表於 2020-9-25 13:07
87 好似都唔差

樣唔差,可惜係中超,唔係咁啱我

升級  13.33%

三星會員

三飛,太忙了吧