winning11

查看: 11221|回復: 8

[金 田] [oldman28報告]【金田】溫柔的慢簫·11號 (有圖)

升級  43.08%

三星會員

金田 11號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[oldman28報告]【金田】溫柔的慢簫·11號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2157549-1-1.html
註:11號 通常返 18:00-02:00 / 166cm

有圖有真相

今晚去取coupon,及見11有上鐘,致電約好。

上到去,11好快入來。

望一望,嘩!係幾靚女,有明星相。佢好細心幫的掛好衣服,雙雙入去冲凉。

11約5尺3高,真33B波,中啡晕細的。11冲凉好細心,前前後後都洗溫柔地洗得好徹底,有水簫,係慢慢吹果種,好C服。而在冲凉期間,我加插咗從後揸波,真波真係好好揸,令人愛不惜手,

出去乾身,11好快隨後出來,還幫我擦乾雙脚。服務態度加分。

上床先做背,舌尖輕捲脊背,又慢慢輕輕的毒龍鑽,舌尖不停鑽我菊花位,唔係深深鑽果種,鑽咗好耐,超爽。佢慢了下來,輕輕問我,想做前面還是繼續鑽。我不知廉耻咁講,繼續鑽吧。話音未完,她的舌尖又輕鑽菊花。

鑽咗好Q耐,我不情願地反轉。她先攻我上兩點,再慢簫吹奏,又久唔久吮吸春子,爽到不亦樂乎。11吹奏係溫柔慢簫果種,吹奏時雙手又會玩弄我雙lin,這時我把心一横,用小弟弟慢慢抽插佢個口,而11又好配合,我一抽插佢口,佢舌頭又不時卷動,抽插咗好耐,未出。11提議上套插佢鮑魚,一放入去佢鮑魚處,隻鮑魚真係好多肉汁,抽插非常順滑,越插越硬,好快出咗。

出去結賬時見到個幾順眼的囡囡,keeper話係63。好久前做過63,而家化了淡粧,靚咗好多,唔係好認得,搵日返食63。

講返11

樣貌:8.5 個人認為係幾靚。
身材:真波唔算大,冇乜腩。
服務:8.0 慢簫一族。
返食:10. 佢隻鮑魚超好插,十分多汁。

可更提升之處:談吐如嬌嗲一些,一定會更紅更旺鐘。
臨走前,亦取了6月份coupon兩張。多謝各位。

註:oldman28報告-金田/金豐/春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/怡春
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  19.4%

五星級會員

下次試下先,謝分享!

升級  60%

一星會員

師兄好正報告。 評分好高值得一試

升級  20.74%

二星會員

11之前試過,值得推薦,玩口爆同潮吹都得,好好玩,真係同佢講就得佢做到都一定做,我覺得佢喺金田,講相頭入前三,係對胸器扣少少分啫,值得mark佢。

升級  43.08%

三星會員

alexGTR 發表於 2020-9-17 12:16
11之前試過,值得推薦,玩口爆同潮吹都得,好好玩,真係同佢講就得佢做到都一定做,我覺得佢喺金田,講相頭 ...

我果日其實想把心一横口爆佢,係咁抽插佢個口,佢好配合。不過最後都係插鮑魚出。

升級  43.08%

三星會員

alexGTR 發表於 2020-9-17 12:16
11之前試過,值得推薦,玩口爆同潮吹都得,好好玩,真係同佢講就得佢做到都一定做,我覺得佢喺金田,講相頭 ...

同意。不過而家先短11有潮吹玩。

升級  17.41%

二星會員

囡囡乜年紀?

升級  43.08%

三星會員

囡囡有化淡妆,睇落算後生,我估三頭。

升級  14.52%

四星級會員

睇相好似唔差。