winning11

查看: 14289|回復: 15

[鳳 城] [kwt258974報告]【鳳城】兩Q刺激之旅·美琪 (有圖)

升級  16.67%

二星會員

鳳城 美琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[kwt258974報告]【鳳城】兩Q刺激之旅·美琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2157326-1-1.html
註:美琪 通常返 18:00-05:00 / 162cm

有圖有真相

平時經過鳳城三樓 會見到有個花碌嘅專屬門口一入去 見美琪吹緊頭,白恤黑裙,OL look,
樣望落順眼 白淨 好姣,
目測30尾,身材大波,手腳靚,淫濺痴女,覺得佢可以比得上1仔!
首先入靚浴室沖乾淨 跟著扒埋鏡牆搜身,
好舒服咁鑽菊花,係最舒服嘅一次,
美琪示意將左腳提起,放在廁板上,美琪幫我含鳩,狂野吹好多下.
之後我拎轉面,美琪拿起幾條av啫喱,用對奶又再磨我全身,
俾佢吹氣鑽耳,乜都俾佢鑽暈,美琪轉身用件摟吊裙包著我碌野,磨下磨下.
跟手要我求佢先幫我含,含之前係咁瀨我腳脾袋底,再慢慢吞晒成支野,
然後又用對腳磨碌野,痕癢難耐,然后上套扑野,對住浴鏡推車幾百嘢爆漿,跟手美琪9秒9除套事後簫,再邊lam lin+用手磨龜頭想搞男潮吹,雖然失敗左但都好c服

浴室出反嚟,剩反40分鐘,好彩book左兩粒
出到去,瞓係張床睇天海翼av
時間關係我好快叫佢揀女王衫高boot來著

美琪穿好衫後示意我床邊狗仔,美琪在後面用冰毒龍鑽,瀨袋,溫柔地摸鳩,美琪把口基本上唔會停頓,不停瀨,在自己腳下望住美琪性感雙峰,即刻變硬
,吹下吹下之際我成碌炮被人強行向後拉扯,
當我話想扑野之際,
美琪話未得住,原來佢要鎖住我,我比佢用皮手扣鎖住雙手,話要強姦我,佢再次瀨我全身,
lin,棍頭,再慢慢毒龍,之後佢都無諗住放過我,話要炮制我,再不停掃我lin頭,連格肋底都瀨埋,
跟住比佢騎乘我
我自行鬆開手扣.企起身後推佢把美琪推去床上,期間吊吊下比佢連手指吹賓周
之後我推佢落床,姦返佢轉頭,吊到佢揼床呱呱叫,跟手爆漿除套事後簫

美琪係一個好有情趣嘅人,真正敬業樂業,絕對好炮友,定必長期返食!

註:kwt258974報告-鳳城/怡春
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

2萬

客戶代理會員

多謝kw哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  70%

一星會員

好刺激喎 明天等我來試下先

升級  76.67%

一星會員

好有SM感覺

升級  20%

二星會員

好似好正喎

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

美琪太多花式,一粒鐘不夠的,好在師兄book 2粒鐘
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  0%

二星會員

要試試!

升級  70%

一星會員

越睇越刺激

升級  60%

一星會員

加分支持!

7萬

客戶代理會員

多謝KW哥哥嘅支持同報告

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  2.96%

二星會員

VIP會員2022

美琪真係好激
感覺上係佢玩我
2粒係基本

客戶代理會員

多謝支持,,,,,

升級  0.37%

二星會員

想問美琪係咪逢星期六,日,都會放假?

升級  56.67%

一星會員

正,值得一試

升級  0.74%

二星會員

花式大賽

升級  0.92%

三星會員

而家係現役嗎, 想試兩個鐘~