winning11

查看: 10922|回復: 13

[太 子] [gihrenzabi報告]【太子】第一次雙飛報告·K+尤尤

升級  42.96%

二星會員

[gihrenzabi報告]【太子】第一次雙飛報告·K+尤尤
http://sn11.cc/thread-2154348-1-3.html

今日因緣際會下,嘗試咗人生第一次雙飛。原本只係想book K 做單鐘,丫 點知鐘房問試唔試雙飛 咦 都好wor 咁就推介左尤尤 做partner。試完之後真係後悔,後悔點解咁遲先試!

早左5分鐘上到太子,入房(多謝Candy 安排圓床大房) 等左大約5分鐘,K 同尤尤一齊入嚟,以下少少二人簡評

K:
【樣貌】ok,人妻feel
【身段】修長美腿,真 B波,走肥
【考牌】車到唔停
【年約】三中
【高約】16x
【周感】略乾
【態度】把聲好拆,識講笑,同尤尤part 好有家姐風範

尤尤:
【樣貌】白淨,好笑容
【身段】少腩,似中超 C, 腿型一般
【考牌】車到唔停
【年約】三中
【高約】15x~160
【周感】正常,濕潤
【態度】熱情

因為兩位我都係第一次見,所以好尷尬咁問邊個打邊個,好在佢地都好熱情, 場面冇尷尬, 問我係咪第一次雙飛, 我話係。解甲沖涼, 尤尤率先進攻車一輪, K由下面進攻小弟弟, 兩位囡囡再bm三文治, 做餡嘅我當然好爽... 兩對靚波由下而上掃勻我全身, 我一口嘗盡兩邊波, 啜lin 不在話下。K及後加入車輪戰, 一時間三條脷互相交疊, 我雙手一人一邊揸靚波, 忙到唔停。之後再水簫一陣, 棍頭棍身袋底同時受襲, 望住同時雙吹真係好過癮! 已經開始頂唔順, 乾身上床繼續。

一上床, 尤尤叫我趴係床, 先黎狗仔簫, 前方由K負責, 我都好忙錫K妹妹, 佢叫左幾聲, 唔知係唔係想叫我停, 我就改左用手撫摸下。之後到我大字型瞓係度嘆, 二女十分配合, K繼續請我食包, 尤尤負責吹奏, 一陣之後雙奶齊發, 飲奶都飲到超飽。雙吹一陣之後 唔知幾時尤尤已經幫我上咗套, 直接女上鋤我, 一路淫叫一路轉身, 由背向我轉到側面, 發發聲功力上乘。及後轉狗仔式, 我一路插到盡, K係尤尤背上繼續車我兼送奶, 我攬到佢實一實不停車, 超有feel。成個咁淫亂嘅情景真係成世人都未想像過。

之後換套到男上阿K, 尤尤係隔離冇偷懶不停啜lin 大車, K 不停呻吟又有d 忍住忍住嘅表情, 加上修長美腿 好sexy, 插到就黎頂唔順, 轉K女上發發聲鋤我, 到尤尤送奶大車不停, 最後爆漿收工。 事後佢地係咁話我呃晒佢地, 咁耐都唔出 蝕左咁話wor...  最後K仲摷我幾下先走, 正。

總結: 兩姐妹雙飛純熟,雙吹一絕, 超級享受。

註:gihrenzabi報告-太子/金豐/春秋
Superadmin

升級  81.17%

三星會員

正就要雙飛多啲啦

升級  30.67%

三星會員

雙飛好玩既組合真係返唔到轉頭,太子大把你試

升級  63.33%

二星會員

多謝gih兄分享。恭喜gih兄突破單打年代;期待不久張來,gih師兄的混雙報告。

升級  42.96%

二星會員

zero2007 發表於 2020-7-4 08:52
雙飛好玩既組合真係返唔到轉頭,太子大把你試

有冇邊幾pair 推介?

升級  1.85%

二星會員

太子而家真係雙飛聖地,試咗三pair 都係水準之上...非常好玩

升級  52.96%

二星會員

下次去試 K + 尤尤 + 水晶。

升級  30.67%

三星會員

gihrenzabi 發表於 2020-7-5 20:29
有冇邊幾pair 推介?

推介依依+珠珠,玲瓏+心怡,K+龍女 ,水晶+尤尤,當然以上既大部份都可以撈亂再玩,最好問問Candy

升級  30.67%

三星會員

silentgas 發表於 2020-7-6 16:14
下次去試 K + 尤尤 + 水晶。

呢個組合咪就係小弟第一次三飛既組合,超激!仲要早餐唔使一千,抵玩!政府比一萬你就試吓啦!

升級  14.25%

三星會員

睇到硬嗮……

升級  70%

一星會員

VIP會員2022

K 好耐無返 多謝師兄報告。

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝K+尤尤的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  56.67%

一星會員

未試過雙飛 好吸引

升級  7.78%

二星會員

太子雙飛K做膽真心唔錯,上次我K+秋兒,K都無介紹錯,小弟我只係CD-ROM,唔識出報告,但見師兄講到咁唔錯, 下午都要去試下