winning11

查看: 9077|回復: 6

[春 秋] [電光火石報告]【春秋】遇上點穴高手·依依 (有圖)

升級  2.08%

三星會員

春秋 依依 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[電光火石報告]【春秋】遇上點穴高手·依依 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2153840-1-1.html
註:依依 通常返 14:00-02:00

有圖有真相

【樣貌】四川.後生女.白臉
【身段】C波
【考牌】無試
【勝點】一流吹功.毒龍大師
【年約】三尾
【高約】170
【態度】摸蟹無格手,都幾放

收到風春秋除左泰妹之外有另一個有服務又後生樣嘅囡, 難得居然無咩人發現, 去馬上去試下先.
房門打開已經覺得飲得杯落, 泰妹唔係差, 不過依依仲在佢之上! 白白淨淨, 不愧係四川出品!

因為陣間吹簫毒龍都有所以沖涼時集中洗我下盤, 摸下摸下佢使出指尖掃蛋嘅功夫, 即時硬撚晒.
有玩開邪骨都應該知道指尖掃背, 掃pat, 係會有一種又麻又蘇嘅感覺, 係幾舒服.
出嚟玩囡就係貪依D屋企老虎唔識嘅服務, 千奇唔好只係玩出出入入.
就咁樣佢企我背後一邊波推一邊手作功夫, 沖涼都咁好玩, 真係唔捨得出去.

上到床就例牌瞓低, 佢做毒龍鑽就比較慢慢嚟, 似乎都知道自己係固中高手.
第一次轉呢係唔使狗仔式, 繼續趴係度就得, 咁樣對我仲輕鬆, 不過佢就辛苦D要彎到好底先奶到.
第二次轉就做返正常狗仔式, 依一部分會發覺佢轉得更深更入.
第三次轉會番身吹簫後雙腳抬高咁轉, 咁樣俾佢狂轉真係會心肝脾肺腎都被佢奶過晒.
佢最勁係用舌頭篤呀篤, 俾足力水咁轉, 好似黃鱔探洞一樣!

最後我話投降喇, 快D俾我射, 於是佢就雪雪聲咁吹到我硬棒棒, 上套用女上姿勢坐到我爆出嚟.
依個妹妹真係一塊寶, 相頭又得, 服務又得, 一定再返食。

註:電光火石報告-春秋/美妙/浪漫/三川/京華/金帝/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  40.37%

二星會員

都唔錯。師兄有冇試69?

升級  51.11%

二星會員

黃鱔探洞...i like it

升級  12.48%

四星級會員

成塊面貼入去鑽,舌姦後門!正!但無170咁高,165盡晒

升級  15.42%

三星會員

相頭同服務都得,要試

升級  60%

一星會員

毒龍功夫同Irene比邊個較出色?

升級  53.33%

一星會員

師兄 春秋在那?