winning11

查看: 7939|回復: 3

[鳳 城] [mm612報告]【鳳城】嬌小·小燕子 (有圖)

升級  16.58%

三星會員

鳳城 小燕子 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[mm612報告]【鳳城】嬌小·小燕子 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2152932-1-1.html
註:小燕子 通常返 17:00-05:00 / 158cm

有圖有真相

【樣貌】成熟算幾唔錯,如果後生廿年肯定勁多人追
【身段】全身白滑,堅挺真C 波,小暈小lin,
【考牌】唔好例skip
【勝點】對白滑真C 波,愛不釋手
【年約】似四十頭
【高約】150左右
【態度】有禮貌

朝早係地鐵場食咗個戰神早餐,點知可能唔係我杯茶,梗係好似唔夠喉咁,心思思放工,打去水餃問下想試好耐嘅小燕子有冇位,問左ok 又衝左上去,交完錢上房,小燕子好快就嚟到,驟眼一望絕對係嬌俏靚女一名,不過入到浴室光猛望真d, 靚女真係有d 年紀,不過唔緊要,小燕子樣貌絕對係中上順眼,而且一心諗住嚟食服務,再加上一對美乳,於是叫美女直接上床開波。

燕子身材唔錯,又白又滑走肥,波波勁好揸,唯一美中不足係肚有公仔同少腩,先嚟個狗仔簫,毒龍鑽,呢度要提一提,燕子鑽左起碼10分鐘,又深又爽,係我試過嘅毒龍中數一數二嘅,不過吹奏技術就尚可,始終試完同場ada 嘅神級演奏,真係好難返轉頭。言歸正傳,小燕子全程用心服務,錫勻全身,就連格肋底都錫埋,淨係服務都搞左半個鐘,我見時間差唔多於是上套入洞,先女上,估唔到隧道勁窄,換姿勢時發現爭d 夾到連套都就嚟甩,最後3 post 完事。

總結,服務全面,做足所有野有突,唔會跌錢

註:mm612報告-鳳城/三川/太子/京華/怡春/春秋/金田
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

2萬

客戶代理會員

多謝MM哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  56.67%

一星會員

毒龍真心幾正

升級  1.11%

二星會員

服務用心,不錯