winning11

查看: 7014|回復: 3

[金帝苑] [edwardcheng123]【金帝苑】好味·Apple (有圖)

升級  16.92%

三星會員

金帝苑 Apple (winning11圖片 嚴禁轉載)

[edwardcheng123]【金帝苑】好味·Apple (有圖)
http://sn11.cc/thread-2152236-1-1.html
註:Apple 通常返 10:00-20:00 / 158cm

有圖有真相

疫情爆發之後, 為左自己同家人命仔安全著想, 都差唔多三,四個月冇出戰, 見呢排好似安全番, 細佬又開始痕想食野. 冇上一排討論區, 見到多左唔少新女, 不過冇報告驚中伏, 穩陣至上一於搵番金帝苑舊相好APPLE.

雖然冇見一段日子, 好彩囡囡仲記得我, 一入房即刻請我食波餅, 沖涼嗰陣先來一發, 之後出房先毒龍後按摩波D回氣, 回完氣蘋果又開始展開攻勢, 我都唔輸蝕又車又揸波之下, 細佬終於又有反應, 再喺蘋果手上爆發, 成功出咗兩次感覺舒暢, 約定下個月再戰.

註:edwardcheng123-金帝/鳳城/怡春/金田/春秋/多港
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  0%

二星會員

食過
APPLE堅大波
唔係中超

升級  57.41%

二星會員

在金帝食遇過不小,,,,蘋果,水晶,,小S,,,菲菲,咖啡,,

升級  95%

三星會員

沖涼中出?