winning11

查看: 7704|回復: 4

[金 田] [bestman9394]【金田】高挑內斂美人·93號

升級  11.83%

三星會員

[bestman9394]【金田】高挑內斂美人·93號
http://sn11.cc/thread-2151968-1-3.html

囡囡 : 金田 93號
年齡 : 30尾
相頭 : 少婦樣
高度 : 5尺6左右
波波 : 33 A波 手感佳
皮膚 : 白滑, 長腿
侍浴 : 前後BM 水簫深喉,鮑魚待浴
官方評價:93號~高挑走肥.囡囡好識打扮.個妝化得好好睇.有腰.皮膚好白滑.對腳仲要無肥肉超靚.極之玩得

今天放假,又在疫情停了4星期後,今天晨早出動,讓細佬食返個平價早餐。

在這幾天觀察,每間指壓人手充足,因為太多人會上去。所以我上去都找介绍 ,第一個入來的囡囡,唔係我杯茶,所以拒絕了。而93係第2位入來的,第一眼,如介绍一樣,化妝順眼,可以食用又夠高。

入到浴室,她可能係A波,所以她用鮑魚為我洗白白,又係另一種感覺,非常舒服。而她的簫功,簡直上盛。之後上床繼續。另外 ,有四川姑娘白滑皮膚。

我走了做背,多D享受她簫功,她吹時,有4D感覺,聲色畫感全部都有,時快時慢,在我開始到頂前,立刻上套。當入洞時,就知仆街,可能她休息差不多一個月,她那小洞非常窄,果然我不出幾分鐘,我就收工。坦白講,今天93的服務,我非常滿足。

註:bestman9394-金田/三川/京華/鳳城
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

升級  63.33%

二星會員

Thank you bestman.兄。長腿美白my favourite. 但唔知93有沒蘿呢

升級  17.41%

二星會員

有冇69?

升級  11.83%

三星會員

badaman 發表於 2020-5-10 13:00
Thank you bestman.兄。長腿美白my favourite. 但唔知93有沒蘿呢

一般正常,不是巨,但不至有骨感,小肉

升級  11.83%

三星會員

kfung 發表於 2020-5-10 14:29
有冇69?

我無,近期戒海鮮