winning11

查看: 7809|回復: 3

[金 田] [oldman28報告]【金田】回帶系列·60號 (有圖)

升級  43.08%

三星會員

金田 60號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[oldman28報告]【金田】回帶系列·60號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2151603-1-5.html
註:60號 通常返 10:00-18:00

有圖有真相

這一、兩年,搵了60大約有4-5次。因佢每日返工時間短,又早收工,佢通常收6pm,所以每次搵佢都要碰啱時間。

有次我休下午,約好佢,仲係早歺時間,抵玩。

60入來,由我們已好熟,未除衫已互摷,輕車。

沖涼時,我己不停玩佢對波,又食又揸,又用手摔佢鮑魚,叫佢扶着提起一隻腿,我不停用枝棒撩佢鮑魚,我見佢面都泛紅。玩夠,冲身,佢完成body及水簫果兩part。

出去做背,60用手指尖輕抓,感覺麻麻癢癢的,但我好受落。我叫佢不用毒龍,因我之後會邊插佢邊車佢。
其實佢有毒龍提供,不過通常是淺鑽。

做前面時,佢會邊吹邊用指尖抓袋,都是我最愛的吹法。在我到頂前,我叫停佢,叫佢瞓低,到我食佢鮑魚

60隻少毛鮑魚冇黑邊,反開都幾靚,可食。唔係每條女我都會食佢鮑魚,通常多毛同黑色我都唔會食。而60隻鮑魚我就好喜歡吃,看見佢好享受同用手按着我個頭,我自已都食得好滿足。

食完鮑魚,少不了用棒磨鮑魚,磨吓磨吓,又同佢輕車起來。

上套推進,由於太興奮,好快射咗。雖然射咗,但輕車沒有因而停下來。

註:oldman28報告-金田/金豐/春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/怡春
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  0%

二星會員

相頭如何阿師兄?

升級  43.08%

三星會員

ok(個人見解,不喜勿插),佢身材胖咗。

升級  8.42%

三星會員

好波路咁