winning11

查看: 35650|回復: 37

[深水埗] [肥叔叔報告] 深水埗·美腿靚腳趾-Laura C

升級  3.67%

三星會員

指壓響應抗疫安排暫時待機,苦了我地一班慾海飢民 呢個時勢酒店女冇貨、7日鮮斷供、最旺怕係一樓一啦,已經好耐冇去一仔洗樓,係細佬抗議緊火情況下,今日鳩硬硬去禁下鐘仔先

一開始都冇諗住返食,先去洗樓睇睇咩境況,由富士=合宜=》深水埗,腳都軟,好彩細佬識硬
富士:22樓一路洗落去,雖然唔係旺鐘時段都幾多人下,女唔算多,但大部分都....今日熟女放題咩?有幾件大媽級,有幾條女大力刪門,可能靚女都比人砌緊掛....行左一轉冇睇啱
合宜:環境一如嘅往好輪差,一直唔敢用個部老爺電梯,樓梯異味好勁,由底層行上去,洗左幾層就放棄走人
地鐵過海,半放棄心態都係去深水埗求其洗下,冇西運就食返D老相好算

鴨撩街洗洗,驚嚇,驚驚,福華福榮行左轉,人唔多冇鴨記咁旺,好多女都係請按鐘,有兩件睇落都OK,開門開400,不停叫我入佢,不過我一講唔好意思就光速西臉,大力刪門!再望一望門口貼住個咩又莞式又AV又模特,呵呵,掐指一算今日不易跌錢,算輪數,搵件食過嘅女出火算。

地點:福華街122 - 124號3樓
囡囡:Laura C
相頭:東北妹子,樣OK順眼,妝略濃,輪廓深有少少鬼妹樣(各花各眼啦)
年齡:斷估三中至尾,一仔燈光有加持
身材:170cm高,走肥有Model格,D級波軟熟手感好,囡囡皮膚本身唔差,摸落幾滑溜,房間燈光有高人調教,黑提都變粉Lin,視覺上更加正
身材2:點解有2?因為個重點要分開講:美腿、美腳!雙腿比例、線條都唔錯,暫時食過咁多囡囡真係排得上前幾名,叫我淨係玩腳都抵!而且除左條腿,隻腳仲正,腳趾好靚,仲要冇死皮冇紋,摸上手竟然幾嫩滑?差D忍唔住啜埋,美腿+美腳,係一仔真係比較少有!今日藍色指甲,如果紅色....我分分鐘走火
服務:洗吹砌,唔催鐘。注意,囡囡係餐牌女(SSP應該99%都係)但佢唔會屈你加錢,明碼實價,亦唔會因為你冇加錢買服務就渣流攤,冇畀面色你睇,服務係做足嘅,當然你想玩爽D可以增值,有環吹、Body、制服、絲襪嘅增值服務,我覺得價錢公道,我加左100環保吹。

開波過程:玩慣左指壓,玩返一仔對服務唔會有大期望,入閘正常吹下水,因為好耐冇搵佢梗係賣下口乖贊下佢先啦,抽水解甲,簡單沖涼洗J洗手,上床瞓低,囡囡用對奶係身上掃幾野醒下我,錫兩邊lin,指尖R袋,一仔流水線服務啦。
我話環吹,佢就開始,口技屬於慢簫,會望下你,用眼神挑逗你,伸住條利奶J個樣幾姣幾淫,條利亦幾好技巧,嘴仔吸啜力唔錯,有幾下深喉,一仔來講都吹得真係算耐啦,我主動叫停。
跟住叫佢瞓低比我入,男上插入,攬住磨左幾下,佢繼續用表情挑逗我,又伸利又渣自己對波,我托起佢對美腿上膊來砌,床頭鏡睇到個畫面真係火都來,差D狂轟出野,即刻轉移注意力停一停,抖一抖,主攻玩佢對腳,玩玩下佢竟然用對腳磨我雙lin,腳趾好靚,腳背腳掌好嫩滑,唉,冇幾野就比佢KO左(事後應該問下佢識唔識玩腳交,好想射落佢對腳到)出完野休息下,沖涼走人。

咁就一餐止渴之旅,如果指壓開返我可能都會耐唔耐來玩下佢對腳,始終資深腳膠一名 如果師兄們係腳膠,鍾意玩、識得玩腳,搵佢應該會滿意

埋單:全套400+100環保吹,順帶一提,囡囡夜晚收工比較早,有時7-8點就收了,詳細info隔離台有AD

升級  19.8%

五星級會員

恭喜肥兄食到好野!小弟八掛,肥兄可否告知指壓女神係邊位!

升級  3.67%

三星會員

大S36D 發表於 2020-4-24 20:52
恭喜肥兄食到好野!小弟八掛,肥兄可否告知指壓女神係邊位!

人人都有自己心目中嘅女神,唔好咁八卦啦

升級  13.33%

二星會員

請問$500落樓,玩咗幾耐?

升級  3.67%

三星會員

ylover321 發表於 2020-4-26 14:11
請問$500落樓,玩咗幾耐?

唔知 佢冇催鐘,我冇睇鐘

升級  3.67%

三星會員

特然發覺,條女都幾似AV女優 水嶋あずみ 個種格,身形+面形,有冇師兄知係邊位

升級  37.41%

二星會員

師兄,隔離台已唔見有廣告。

升級  3.67%

三星會員

小man 發表於 2020-5-6 17:59
師兄,隔離台已唔見有廣告。

佢放假會落AD,開工先見到

升級  42.96%

二星會員

隔離台唔係好搵到佢個名嘅AD

升級  3.67%

三星會員

gihrenzabi 發表於 2020-5-30 02:47
隔離台唔係好搵到佢個名嘅AD

最近休息,落左AD,有AD先代表有開工

其實佢服務公式化,扑野投入度一般,即係唔識交戲,不過條腿同對腳真係冇得輸,一樓一少見

升級  73.33%

一星會員

肥叔叔 發表於 2020-5-30 09:43

其實佢服務公式化,扑野投入度一般,即係唔識交戲,不 ...

唉…… 叔叔重有冇靚腳介紹

升級  3.67%

三星會員

Terry8411 發表於 2020-6-20 01:21
唉…… 叔叔重有冇靚腳介紹

暫時冇啊,指壓要靚女腳好難,一樓一又好少食新女了。

你食咗Laura?我剛上去玩完佢對腳 佢轉左去佐敦福樂4樓叫心悠,隔離台有AD真人相,可以睇睇

升級  3.67%

三星會員

肥叔叔 發表於 2020-5-30 09:43

其實佢服務公式化,扑野投入度一般,即係唔識交戲,不 ...

AD開返,轉場改名,佐敦福樂4樓A5

升級  3.67%

三星會員

樣有PS,要打個折頭,冇咁後生女。身材同相100%咁正,套新AD相好索

升級  80%

一星會員

呢件ok正

升級  3.67%

三星會員

硬件好,軟件差小小,不過整係玩個身材同對腳都超值,而且雖然有餐牌,不過從來唔會叫我加錢買服務

升級  95%

三星會員

肥叔叔 發表於 2020-9-18 14:44
硬件好,軟件差小小,不過整係玩個身材同對腳都超值,而且雖然有餐牌,不過從來唔會叫我加錢買服務 :vict ...

試咗冇環吹同69,我含住腳趾做

升級  3.67%

三星會員

chengwingkeung 發表於 2020-10-2 09:43
試咗冇環吹同69,我含住腳趾做

環吹要+100,我次次都係環吹,69冇試過

升級  95%

三星會員

肥叔叔 發表於 2020-10-15 11:26
環吹要+100,我次次都係環吹,69冇試過

佢話疫情期間唔做呢两樣連口爆都唔做

升級  3.67%

三星會員

chengwingkeung 發表於 2020-10-15 11:38
佢話疫情期間唔做呢两樣連口爆都唔做

我前幾日先比佢吹完,可能熟客掛 佢對美腿+靚腳趾好玩嘛