winning11

查看: 11892|回復: 6

[金 田] [JimmyGor08]【金田】30號 (有圖)

升級  32.96%

二星會員

金田 30號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[JimmyGor08]【金田】30號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2151106-1-1.html
註:30號 通常返 17:00-05:00 / 158cm

有圖有真相

樣子:8/10 純泰國樣,幾順眼
身材:7/10 瘦底,A+波,160cm 高
技術:8/10 吹奏中上,小弟毒龍唔好, 例skip
態度:8/10 好傾
年齡:大約4頭
車牌:姐拒絕
返食:當然會
30號係實力嘅證明,佢係我上指壓嘅啟蒙老師,有波有腰,功力深厚,一入房都唔使講野,大家解甲。
30沖涼有板有眼,絕對唔會講多句就直接入正題,有波D 同事前吹奏,不過車牌30係例牌無嘅,但係搵30 一定係佢獨到嘅床上技術,深喉吹奏,毒龍,冰火,實會做足,但係奶西就唔會有,不過甘都好,夠錫身,幾安全架。
跟住進入上套程序,即刻來個抽插,水源充足,經過一輪男上女下,再來一個女上男下,子孫儘射於套內。
不過我同30號嘅故事仲未完結,佢床技固然了得,但最令人淘醉都係佢嘅泰式按摩技巧,所按之處,無比舒泰,實在係敬業樂業,最後催鐘電話響起,來個泰式鬆頸,大家不妨放鬆身心,因為呢一下才是精要所在呢!
沖個靚涼,畀低家用,懷著放鬆的心情回家去。

註:JimmyGor08-金田/雲來
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  0%

二星會員

睇相唔錯喎~

升級  57.04%

二星會員

A+? D相似乎有距離?

升級  17.41%

二星會員

more choose with massage

升級  1%

三星會員

mark佢2個鐘, 一個中扑野, 一個中做massage, 都好爽呀!!

升級  18.15%

二星會員

大車特車,樣就過得去啦,始終有返咁上下年紀
大D波,可惜中超,要服務唔會失望

升級  32.96%

二星會員

睇圖似假波,真定假