winning11

查看: 19025|回復: 5

[帝 都] [man14hu報告]【帝都】同聲同氣服務一流·72號

升級  2.96%

二星會員

新裝修換左人事都未上過 今日經開小弟叫餓一於試下
沖涼無水池有乾濕蒸 唔太大 沖涼位都算幾好
入到嚟有位女經理問有無相熟
我話後生啲啦 叫左野飲坐陣 仲有個大波短髮攞野飲嚟
入房 未見其樣先見其波 深溝 樣正常 3中左右
話我皮膚滑好後生好正 又話大隻 係咁抽晒成身水
Part1 有力踩得幾好 話要按多啲腳就照做
落油推好舒服 其間 傾吓偈 講下疫情 因為樓上夜總會唱k好大聲 所以我地都一路傾吓 廢事聽佢唱歌
Part2 熱毛巾抹 跟住錫晒全身 又話想食咗我 帶套吹 吹到硬一硬就問我可唔可坐上嚟騎我 我話好 望住對波係咁浪 視覺幾好 轉個pose 狗仔 再比佢騎返 最後佢話feel到好熱 因為太舒服出咗 佢話好正好多 仲流晒出嚟 佢一路係度笑話爽吖
自己玩開指壓 做一定無咁好 但係整體上幾好
加上依度換左人 好似係富士轉過嚟 幾好有心做 最緊要啲女又按得又做得 熱情招待 我應該會keep住嚟
食埋面飲埋湯 蒸個身 沖埋涼 20keeper 688櫃檯
6點半入去11點先走 低玩  
疫情下有咁嘅服務 都唔話得 下次試第二個再發報告

升級  70%

一星會員

餓太耐, 都好想去, 但又驚高危易傳染...唉

升級  1.11%

二星會員

想問下總數係咪20+688=708?
係咪每人都係咁計
謝謝

升級  56.67%

一星會員

20 locker?

升級  96.67%

一星會員

對,$688+$20 locker

升級  33.33%

一星會員

great thanks!