winning11

查看: 8474|回復: 7

[春 秋] 首發:[fukfuk報告]【春秋】調教·婷婷

升級  13%

四星級會員

首發:[fukfuk報告]【春秋】調教·婷婷
http://sn11.cc/thread-2148244-1-3.html

因疫情關係唔敢玩得太密,因為肺炎仲得人驚過社會運動,但大嘅唔食細嘅都要食,忍唔住都要上春秋練一練功,睇下自己有無生疏。

今次嘅幸運兒係婷婷,booking一d都唔難,相信因為疫情關係少左客,但我見都有d女係大陸過年都唔敢返嚟住。所以而家個情況算係少女少客。都好嘅,無咁易受感染。

言歸正傳,婷婷五官端正,身形苗條,入閘時望住我含苞待放咁,正常人都好難抗拒。今次無論如何一定要同佢切磋一下。

先互相寬衣解帶,無因為第一次見面有所避忌。入浴都仔細幫我清洗乾淨,雖走肥但波地都做足要俾讚。洗菊花,水中簫,啜連頭,樣樣都無馬虎。我都禮尚往來幫佢嚟個波地,洗埋佢前後雙洞。

乾身上床先做背,感覺上有d生手,其實唔知佢係唔係新人,但佢咁含蓄調教下佢都係好事。於是我話等我嚟服侍下你,到我幫佢做背,時啜時奶,時快時慢,雲遊佢全身。佢呼吸越嚟越急促。奶到佢下面佢忍唔住淫叫左一聲,跟住佢呻吟聲不斷,竟然同我講話佢想要。我見差唔多,就二話不說,反轉佢,上套衝關。

嘩,隧道原來已氾濫,出入暢通無阻。佢係咁同我講話佢好舒服。見佢下面咁濕都知道啦。本來情到濃時想車埋去,不過而家烽頭火勢都係唔好車喇,命仔緊要。

換位女上男下,佢好自然咁策騎,呻吟聲越嚟越淫,我就知今次調教成功。騎到咁上下佢一野啜我連頭,我都忍唔住叫左一聲。佢仲係咁啜係咁奶,下面都無收慢,出出入入越嚟越多水,發發聲,好意頭又好聽。

我見佢開始有d疲態,於是我建議等我嚟,再嚟傳教士式,都未等佢準備好,就炮轟佢最後防線。呢個時候佢講唔出佢好舒服,因為佢除左淫叫之外已經講唔到其他野。

望住佢被插個樣,我真係忍唔住要爆發。我大叫一聲,佢都應該知道我已爆漿。佢終於有時間同我講聲好舒服。此時鐘聲響起,時間都差唔多,於是佢幫我整理好,清洗乾淨,下回再戰。

總括婷婷幾好砌,返食指數高。但因而家太容易感染病毒,要減少開餐次數。今次當係留一個報告俾各師兄作參考,但疫情過後可出征。謝謝收看。

註:fukfuk報告-春秋/鳳城/浪漫/多港/怡春/金帝
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  17.41%

二星會員

有冇69,瀨鮑?

升級  3.67%

三星會員

我愛調教囡囡,最愛小姐變淫娃。

升級  13.33%

二星會員

睇嚟新女都無毒龍、無口爆,係唔係?

升級  14.52%

四星級會員

同意師兄所說,都要等疫情過後才出動,因傳染力強,為己為人,都係忍忍好。

升級  16.67%

二星會員

婷婷好野黎!!其實我不驚場所危險,只係怕自己行其他地方,例如搭車,惹到個場就不好喇。

升級  50.74%

二星會員

好似以前安安

升級  5.92%

三星會員

請問波有幾大?