winning11

查看: 14104|回復: 11

[春 秋] bg貼圖:【春秋】33C波冇加工·啤梨 (有圖)

1萬

18萬

管理員

春秋 啤梨 (winning11圖片 嚴禁轉載)

bg貼圖:【春秋】身材唔錯33C波冇加工·啤梨 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2147887-1-1.html
註:啤梨 通常返 10:00-21:00 / 160cm

有圖有真相

有圖有真相

精選評語~ 啤梨

啤梨~new【新女】相頭可說中上.越睇越姣嗰隻.長髮.三中皮膚都算白滑.身材都唔錯33C波冇加工.對腳幾靚
[劉公子]:相頭可說中上,長髮...,三中皮膚都算白滑,一路傾偈一路除衫,身材都唔錯33C波冇加工,有小小腩都可接受。
入去冲凉好細心前後都照顧到,BM再用pat pat磨我碌野,俾佢搞到細佬頭岳岳,冲一冲水再水簫,吹吹下又望下我好有心機去吹,浪下口再俾個碰碰車我就出去乾身上床......

[肥叔叔報告]:
01、囡囡:啤梨
02、樣貌:順眼中上級,少婦樣,越睇越姣
03、身材:幾高下,上身小肉感,但對腳幾靚,小腿居然幾修長
04、波波:C級靚波、軟熟真波
05、服務:春秋家教好,BM水簫毒龍冰火必有
06、技巧:口技有D生手,略有齒感,有時會話唔記得流程做漏服務,真假都好,幾得意
07、投入:埋牙反應好,辣慶左好玩,姣底
08、增值服務:未有
09、返食度:返食度高
食梨過程:
入閘見囡囡幾好樣,斯文型,心想唔知係姣底定淫底,等我陣開發下先!
再睇身形,係我鍾意嗰種,小小肉感,對於”肚餓”時的男人來講,這種格的女最有食慾!
OK報鐘即刻喉擒抽水,皮膚幾白滑,隔衫挫對波順手除佢衫揭奶罩,手感唔錯,一手揸唔晒,好軟熟應該真波。囡囡話我唔好咁心急,輕輕推下我又伸手反巢我,好一招慾拒還迎,咁仲點忍?我禁左佢係床到擒上去巢佢,啜下波又隔底褲卒下西,囡囡又笑又呻吟,都玩左幾分鐘
起身除衫到囡囡抽返我水,沖涼春秋標準,幾細心前後BM,水簫時間幾長,唔叫唔停。
乾身上床做背,佢漫遊完先話唔記得含冰想再來一次,我示意唔使,毒龍不深OK舒服,正面奶兩點到大脾再奶袋,有冰火簫,吹分零鐘夠喉就叫佢69趴上來,鮑魚品相雖一般,但越奶越多汁,囡囡開始呻吟,有反應我奶得更落力,佢揸住我支野停晒口,慢慢個人開始扭,我用力啜又用利頂佢粒啤梨核,囡囡大叫,真係唔知係體質定係佢餓,搞到我成塊面都係D啤梨汁!
奶夠就叫囡囡騎上來,佢好唔好意思咁用紙巾幫我抹面,插入時Feel到啤梨已經撻著左,都唔記得錫我lin正係捉我隻手揸佢波,又un又磨,越磨越快,差D比佢磨爆就轉個POSE回下氣,叫囡囡瞓低我企床邊插,玩腳又挫波,淺插回好氣就突然大力吉佢,佢大叫好深好勁好大,用條利塞住佢把口唔比佢叫,最後車住插,問可否口爆佢憂鬱左一陣話OK,不過我都係忍唔住最後西爆左。
囡囡整體唔錯,有紅牌潛質。個樣越睇越姣嗰隻,做愛表現比服務高分,如果熱情主動性強D、服務熟手D,好易一BOOK難求

註:Superadmin-春秋/美妙/雲來/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/金田/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  3.67%

三星會員

又有新女靚相!正!

升級  3.67%

三星會員

睇相條腿好似幾正

升級  90%

一星會員

靚相!THX

升級  85.17%

三星會員

睇嚟真係無加工

升級  0%

二星會員

走肥!!

升級  17.41%

二星會員

nice body figure and long legs, must try !

升級  15.75%

三星會員

身材幾正

升級  57.78%

二星會員

身材一流

升級  36.67%

一星會員

好堅wor!

升級  7.04%

二星會員

對奶不錯