winning11

查看: 6192|回復: 4

[金 田] [wing0122報告]【金田】初體驗·32號 (有圖)

升級  51.85%

二星會員

金田 32號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[wing0122報告]【金田】初體驗·32號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2146156-1-1.html
註:32號 通常返 09:00-20:00 / 162cm

有圖有真相

其實有段時間冇玩指壓,家陣玩返,反正人都唔同晒,都係靠睇下網,咁啱邊個有空就試邊個。

金田32
可以咁講,唔係名單首位,不過有啲訂滿左,有啲又等得耐,咁啱呢個有,就試一試。

年齡:目測4頭
外表:7/10 ,唔差嘅,有化小小妝。
波波:唔大,仲有啲墮,而且唔玩得lin 。
身形:腰臀均稱,其實算keep 得幾好。
淫水:真水
服務:8/10 ,玩水係加左分嘅,其他服務都叫做有啦,好唔好就見人見智。

前段:
不經意的挑逗和抽水,本來係不錯,成也網 敗也網,網上得悉個個都係咁,知係公式一部分就頓時覺得無甚意義。
波唔大,都好難用波同你沖涼;水簫都有做,其他都正常服務流程。
前戲:
錫背,獨龍都有做嘅。
妹妹可摸,但不能指插。
佢會主動叫你拍佢妹妹,然後噴水。

主菜就即係主菜咁啦,出完佢即係起身幫我除套做事後簫。
沖埋涼之後,唔知佢唔啱玩,定佢覺得我唔啱玩,佢不停推介我下次試72。

返食與否,有時唔係佢唔好,不過天大地天,剛復出都係再試下其他再算。

註:wing0122報告-金田/多港/鳳城
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  0%

二星會員

皮膚幾白淨!

升級  23.58%

三星會員

真係唔知噴水係乜原理

升級  51.85%

二星會員

agg 發表於 2019-12-20 23:32
真係唔知噴水係乜原理

咩原理都唔太重要,有得玩就可以。
不過佢噴落地、噴落床就未算最理想。

升級  23.58%

三星會員

wing0122 發表於 2019-12-23 21:22
咩原理都唔太重要,有得玩就可以。
不過佢噴落地、噴落床就未算最理想。 ...

D水係入面噴出來,插入去都暖暖地
一日噴咁多次,勁