winning11

查看: 11616|回復: 11

[金 田] [vinvin114報告]【金田】甘甜·70號 (有圖)

升級  0.25%

三星會員

金田 70號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[vinvin114報告]【金田】甘甜·70號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2146111-1-1.html
註:70號 通常返 18:00-03:00

有圖有真相

呢度曾經有師兄問我有冇試過70號, 又同我講如果我鍾意B嫂嘅話會好啱我。唔係啩!我細細個識打飛機嘅時候, 有時都會攞忽然一周J B嫂, 有咁正嘅話就一定要去試吓啦!

上到去阿叔已經認得我, 問我今日搵咩Number, 我問70號得唔得閒, 我被安排入房等一等。無耐, 打開門嘅70號入嚟問我「點呀?啱唔啱心水?」眼前嘅翻版B嫂坦白講冇我想像中咁好肉地, 係似嘅, 而且身形再好d, 但係眼神比較嫵媚, 無真B嫂碌大隻眼好似想食咗你落肚果種狼虎年華慾求不滿嘅感覺, d人成日講話古典味呢啲就真係有少少古典味, 即係感覺唔係呢個年代嘅人, 好大對波, 應該有E, 揸上手軟林林, 身高至少有165, 骨架大, 大脾幾靚, 但係真係可以再粗d。我捉咗佢去沖涼, 侍浴尚算細心, 不斷用對波推我細佬, 用屎忽磨佢, 搞到細佬㷫烚烚。佢問我使唔使毒龍, 咁我的確冇呢個需要, 之後佢同我水簫, 成支擺入口, 都OK舒服, 但係有口技冇舌技, 係指壓來講未算得上係標青, 叫做點到即止, 過程中我哄個咀埋去, 得小車, 佢同我講話唔准伸脷, 可能其他有得大車嘅師兄全部都已經幫襯多次, 唯有繼續努力。

去到床邊我懶細心咁幫佢抹身, 博取好感, 冇得大車我可以忍, 但見到大波波就不行, 我不斷玩弄巨乳, 吸啜Lin菇, 我吸到㷫烚烚, 忍唔住叫佢係床到俾我奶, 我由背脊開始奶, 奶埋佢胳肋底, 手踭位, 佢同我講「你舌技真係好!」我見佢咁享受, 開始進攻佢頭部, 先奶佢後頸, U字向右Lam佢耳珠, 佢已經比我完全制服, 忍唔住同我講「係時候到我服侍你了!」我瞓上床, 佢啜我Lin頭, 之後吸食我個春袋, 我真係嫌佢唔夠狼死, 但係舒服嘅!然後佢再成支放入口, 大啖大啖不煴不火地含, 嫵媚嘅眼神令到我唔想佢停止, 佢沒有使用舌技, 但就是一種無牽無掛的享受, 已經含左唔知幾耐, 佢問「想含多陣定做?」含多陣啦**, 我叫佢擺個閪埋嚟俾我撩下, 指彈之間, 佢已經比我搞到濕撚晒, 淫閪沒有氣味但令人好撚想奶, 我一野奶落去, 佢嬌喘一嘆, 我舌頭進攻, **你啊!甜嘅!我唔信!舌尖上遊歷凹凸不平的閪路, 仆你個街!甜嘅!我大力一索!真係冇乜味!不經不覺我將注意力集中碌鳩到, 原來碌鳩已俾佢含左好撚耐!佢忍唔住我細緻的舌技, 同我講「要做啦!唔得了!」

佢問「你**我定我**你?」我話「當然係你**我」佢慢慢坐上嚟, 的確係幾舒服, 甜閪閪路迂迴不簡單, 但係真係唔夠狼, 坐幾下佢同我講「你上嚟!」我心諗「我未女上夠wo!又話**我?」我可以簡單形容佢就係「癡女頭, 斯文底」我唔客氣!捉住佢白滑嘅雙脾, 不斷向上猛插, 插到佢投晒降, 我順勢向前, 佢以為我想座**, 梗係唔係啦, 我又要起佢啦!佢同我講「不行的!不行的!我很重的」條條女都咁講架啦!咪又係比我輕易起?猛隊幾十, 將佢放返落床, 佢虛弱地說「姐姐俾你**死啦!」死?你點可以死㗎?唔好死呀!我將佢放到床上不斷猛插, 希望可以**返醒佢!我同佢講「你起身!」夏仔係呢個時候仲係好驕傲咁樣同我講「我仍然可以精戰!」我後抽大啪!展現出夏爺獸性, 望住呢條女, 我輕輕捉住佢條頸不停隊, 盡展征服感, 係呢個時候!70號突然之間屎忽猛搖!仆街我細佬冇預到佢有此一着!佢上下左右不停搖!「呀!!!!!」我嗌得大聲過鄭嘉穎!順勢捉住佢條腰, 就咁樣推爆咗佢!

佢同我講「你咁識得服侍人, 如果你係鴨我一定好鍾意你」但係我仲有兩個姿勢未轉, 佢同我講我真係好勁, 不斷同我講性愛之道不在於招式百般變幻, 係在於雙方滿足, 之後我哋閑聊左好多嘢, 我一手搓着巨乳, 一手將佢擁到懷中, 兩條肉蟲相擁至夠鐘, 性愛後的餘溫在情話中延續, 雖然真係可以狼死d, 但可能鍾鎮濤想要嘅, 係佢呢一種痴女頭, 斯文底, 巨乳甜閪嘅女人。

註:vinvin114報告-金田/金豐/金帝/悅來/鳳城/春秋
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  23.58%

三星會員

呢個正,真係似足b嫂咁又大波,但ching 果d 係ky 味來...

升級  0.25%

三星會員

唔緊要啦, 有時做人既野唔使咁清醒

升級  24.33%

三星會員

昨晚先試完,淨係毒龍都玩左十分以上,唔叫唔停

升級  22.25%

三星會員

70好耐無食又想去..

升級  7.04%

二星會員

可以插B嫂,要大大力锄下等佢舒服

升級  73.33%

一星會員

無得大車就差少少

升級  15.75%

三星會員

睇相對波真係幾大

升級  0.25%

三星會員

印象中無乜腩

升級  0.25%

三星會員

真人對波都大

升級  3.17%

三星會員

唯一缺點係年紀拍得住B嫂

升級  43.33%

三星會員

佢對被真係好好玩,淨玩波都值回票價!