winning11

查看: 6338|回復: 2

[金 田] [agg報告]【金田】蘭花聖手水炮車·32號 (有圖)

升級  23.58%

三星會員

金田 32號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[agg報告]【金田】初試狗仔簫蘭花聖手水炮車·32號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2146086-1-1.html
註:32號 通常返 09:00-20:00 / 162cm

有圖有真相

之前聽ching 話有水炮車,一直都想試試·
囡囡屬於輕熟女形,有韻味有味道
波波有b級,美中不足有少少墜,但不阻個興緻
一入浴室已經叫我揸下佢對小籠包,自然老實不客氣雙手印晒落去,囡囡亦回敬用叢林鮑魚刷磨下磨下,時而用蘭花手捽大脾啦同袋底
拎轉面來水簫,下下深喉,好似好餓咁,仲話成條含唔晒,哈哈
出去做背,含舊冰由腳眼一路奶上去,蘭花手又偷襲你袋底
囡囡叫我做狗仔式,舌姦式毒龍鑽咁,下下舌尖隊到勁入,奶啜蛋蛋再拉底條簫來吹,呢幾下已經爽到無晒力
做正面都係用含冰由腳小腿奶上來,吹簫下下深喉,奶蛋蛋無偷過懶
忽然叫我拍下佢妹妹,拍左幾下一股暖流射左落手到,聞下又唔似尿,無色無味咁,問問佢原來就係32號,失敬失敬
噴完水助興性慾直情變到超級撒亞人,忍唔住啦,即刻上套,男上狂插插插,隔住個套都覺得好暖,插左唔知幾多嘢,插到無晒力虛脫咁制,其間因為我感冒初癒無考車牌,就爆晒出來,爆左唔夠二秒,囡囡即刻除套來事後簫,當年睇youtube 條淫婦乜q性女 vienna 話射完五秒內即刻拎來含係最敏感最爽,呢下真,條野係囡囡口又硬變軟真係好正
咁囡囡話要下個月初先返,唯有下年先返食啦

註:agg報告-金田/三川/京華/多港/來閣/春秋/美妙
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

前客戶代理員

多謝C兄32號報告,多謝支持金田
新金田指壓
地址:旺角上海街459號二樓(近登打士街口)
電話:2148 2035

升級  43.33%

三星會員

咁好玩,mark底先。