winning11

查看: 5856|回復: 5

[金 田] [vinvin114報告]【金田】最後的水炮車·32號 (有圖)

升級  0.25%

三星會員

金田 32號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[vinvin114報告]【金田】最後的水炮車·32號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2145786-1-1.html
註:32號 通常返 09:00-20:00 / 162cm

有圖有真相

最後一㗎水炮車究竟係點嘅呢?我真係好想知, 個樣係咪好似72號?係咪輕熟人妻?如果72係細水長流, 28係滄海翻江, 咁32係咩呢?我今日就去咗試佢!

我等左一陣, 32號已經到左, 坦白講真係唔似72號, 你頂多話感覺似, 但個樣真係完全唔似。72個樣靚啲, 32號個樣惡少少, 身高我估152, 153左右, 雖然對波有B, 但係形態反映地心吸力, 身形中等。我喺佢有少少唔舒服但我又咁啱好想**閪嘅時候碰到佢, 坦白講真係陰差陽錯。

去到浴室佢同我講話「唔好錫我耳仔啊!我耳水不平衡!」就知道條女應該直頭係唔鍾意俾人錫, 我試過哄埋去, 佢有d介意我有鬚, 沖涼嘅過程我成日試圖錫佢, 但係佢不停話敏感!我有少少唔開心, 原來我個身有沐浴露揩到佢下爬, 真係紅咗!咁其實都係冇得怪, 侍浴嘅過程其實好舒服, 我好鍾意佢同我Body, 波到我碌鳩硬晒!但係我實在真係太怕吱, 如果師兄鍾意蘭花聖手, 佢真係會好適合係你, 佢對巧手真係好勁, 但係我身上實在曬咗, 我只會不停咁樣活蹦亂跳, 而水簫方面技巧略遜。

到床, 走毒, 做背脊, 佢依然使出巧手絕技, 我身體不停反抗, 搞到我好唔好意思。之後轉身佢幫我吹, 佢不停叫我搵手拍佢, 拍左好耐終於有少少暖流, 我一時興奮俾力捽, 令到囡囡不悅, 實在要憐香惜玉。跟住佢叫我**佢, 我搵細佬敲門!**你冇人嘅!終於敲撚到向後勁射!射到佢自己成面都係, 我大悅!一野隊入去!**兩下, 行返出門口抽出嚟再敲門, 我獸性大發!大力敲!敲到囡囡不悅!唯有專心**閪, 我不停**!其實今日狀態麻麻地, 去之前大屙左五次, **到嘴唇都乾撚埋!拉佢出少少企喺度諗住睇下可唔可以**得再硬d, 不停不停抽插!條女「大力啲**我!**啦!大力啲**我!」如佢所願, 我**撚到佢放屁!佢嘅身體不適亦都暫緩左落嚟, 但好可惜我嘅微軟冇暫緩!我叫佢擰轉, 不停咁**!出去雙手反上, 打算令到囡囡有離心感覺, 但弄巧反絕!囡囡慘叫一聲!似乎不太享受, 我亦尊重囡囡, 用返正常體位不停抽插, 但真係身不由己, 可能屙得太多, 格古格話齋「儲起的氣溜走了!」條女同我講「比我!出俾我啊!」細佬真係唔爭氣, 突然電話一響!歡樂嘅時光實在太快完結!32號其實真係好努力, 佢即刻同我除套不停咁同我吹!不停加上水炮車的水, 佢口, 手, 水並用, 我用絕望嘅眼神同囡囡講「完了!一切都完了!」點知**你老味我自己試打, 佢喺隔離助攻, 竟然硬咗!最後配合水炮車不停流出嘅水, 鳩精噴出, 終於完晒三架水炮車的體驗!

都係果句, 我同佢真係陰差陽錯, 有時**閪嘅嘢都夾人, 其實32真係唔錯, 只係我同佢可能玩法上有少少唔夾。如果形容水量我會形容佢為應有盡有, 希望有緣再見。而金田嘅旅程仲未完!因為我仲想食70號同埋臨走有一面之緣嘅108, 108都幾靚女好想試吓佢!

註:vinvin114報告-金田/金豐/金帝/悅來/鳳城/春秋
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  23.58%

三星會員

師兄我明你感受,有時狀態麻麻又緊火真係......慘

升級  0.25%

三星會員

agg 發表於 2019-12-12 17:57
師兄我明你感受,有時狀態麻麻又緊火真係......慘

又咁啱囡囡唔舒服喎, 如果佢狀態OK, 我全程嘆着咁就爽啦

升級  23.58%

三星會員

vinvin114 發表於 2019-12-12 18:01
又咁啱囡囡唔舒服喎, 如果佢狀態OK, 我全程嘆着咁就爽啦

我都試過響鐘未出到,之後夾硬來先得

升級  0.25%

三星會員

agg 發表於 2019-12-12 18:09
我都試過響鐘未出到,之後夾硬來先得

好撚灰呀

升級  23.58%

三星會員

好在三分鐘內都出到