winning11

查看: 7631|回復: 4

[金帝苑] [硬如石報告]【金帝苑】招呼態度一流·加加

升級  11.11%

二星會員

[硬如石報告]【金帝苑】招呼態度一流·加加
http://sn11.cc/thread-2145778-1-1.html

終於過咗幾日低溫度嘅日子,今天收工點都要搵條女溫暖下先,walk問試下CoCo同小燕子,不過都有下家,繼續玩輪牌,同帶位講要走肥就可以了,等左5分鐘左右,女到,身材的確走肥,樣子OK就入了,想不到今次是我有深刻經歷一次.......加加,我會記住的

加加入到嚟都好好笑囗,噓寒問暖一番后,加加很體貼地幫我除衫除褲,想不到即是和我奏樂一曲,原來這感覺也很特別,呢吓享受真係幾好,到過水洗白白,沖涼做bm好落力,雖然加加對波唔係好大,但佢粒lin頭好凸,前後feel到磨下磨下咁幾正,做埋水簫後,加加笑住話等我慢慢出去事奉你啦,上下漫遊完,吹奏方面相信都屬大師級,條脷仔真係相當靈活,龜頭不停打圈咁奶,含入深喉時條利又出番黎奶棍,出出入入,完全比佢佔據,到正場做愛,男上邊插時,加加不停叫我大力d X佢,我冇偷懶,大大力插,兼有時品嚐下佢胸前兩粒葡萄,呢粒葡萄嘅size真係啱晒我啜,換位再用狗仔插,加加淫叫聲都叫得好正,完事後幫我細佬清潔後,我就攬住佢傾偈,隻手就不停撩佢粒lin,冇幾耐佢主動又同我吹,好快就硬左,一路吹到響鐘為止,雖然出唔到,但呢個過程已經值回票價

補充:年紀30頭,身材走肥,皮膚白滑,整體來講好全面,其招呼態度係一流

註:硬如石報告-金帝
Superadmin

升級  45.93%

二星會員

即尺感覺係正既

升級  28%

三星會員

支持即尺,支持即尺

升級  5.42%

三星會員

睇完都想試- 即尺~!

升級  90%