winning11

查看: 7282|回復: 1

[金 田] [vinvin114報告]【金田】名不虛傳·72號 (有圖)

升級  0.25%

三星會員

金田 72號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[vinvin114報告]【金田】名不虛傳·72號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2145140-1-1.html
註:72號 通常返 10:00-22:00 / 159cm

有圖有真相

聽講金田收收埋埋幾架水炮車,真係忍唔住要試吓!
據聞72號好難約,我可能小弟同佢有緣,上去冇耐就見到佢,真人算幾順眼,韻味人妻一名!即刻入閘!72號主動打開話收匣子,令整個環境都冇尷尬!我一開口就問「聽講你識噴水!」佢就答「網上嘅嘢唔好信咁多!」

我做嘅途中72號不斷叫我唔好寫咁詳細,甚至叫我淨係寫「條女唔鍾意有報告」咁就OK,解釋左一大餐。咁好啦,基於尊重佢嘅原則下,我唔寫咁詳情,淨係答基本問題。

樣貌: 順眼,30中,個唇幾靚
身材: 153-158高左右
波路: B頭大粒Lin
周感: 我自己覺得唔錯
過程: 會唔會返食? 絕對會!

服務: 應承咗佢唔寫過程,但我會話有其他好評關於佢嘅都絕對正確,而且我感覺更好!吹功和吸吮全身呢一part都已經相當難忘!而賣點水炮車名不虛傳!按摩外陰汁液如泉湧出,絕無花假!冇親身體驗都唔會相信!西汁噴到嘴唇邊,成副眼鏡濕晒!成間房都濕撚曬!大開眼界!絕對值回票價!
投入: 相當投入 (呢方面要夾人)

提醒/補充/注意: 我嘅經驗未必係你嘅經驗,你點對囡囡,囡囡點對你,有啲嘢唔好強求,希望大家玩得開心!

註:vinvin114報告-金田/金豐/金帝/悅來/鳳城/春秋
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊