winning11

查看: 12901|回復: 8

[三 川] [agg報告]【三川】專業服務C級靚波·Apple (有圖)

升級  23.58%

三星會員

三川 Apple (winning11圖片 嚴禁轉載)

[agg報告]【三川】專業服務C級靚波·Apple (有圖)
http://sn11.cc/thread-2143582-1-1.html
註:Apple 通常返 14:00-02:00 / 158cm

有圖有真相

笑容滿面.專業服務態度.C級靚波波.玩完笑住走·Apple

最近假期交通混亂,咁唯有平日先搵食啦
上到去三川,相信唔少人同我一樣諗法,都幾爆

入到房,Apple敲門,我同佢say晒hi點晒頭佢仲呆呆咁企左係到,我話無問題,入來啦
原來佢話要等你話真係無問題先入來,哈哈,都幾搞笑,個款有d似新移民少婦,講嘢感覺幾搞笑下
個d大波新移民少婦,你行過望佢二眼,佢又笑笑口望番你個隻款

囡囡小肥,有個小肚腩仔,但對波波都唔細,c級靚波,乳暈大小適中,呢d應該係普遍人最鍾意嘅小肥大波
一入來見到個靚波波忍不住揸二下先,囡囡見我咁咸濕又抽番下我細佬揸下揸下都興合合
即刻攬攬,小肥果然好攬,唔似瘦骨仙無肉地

沖涼,囡囡笑容滿面咁,出來玩都係求開心,加分
好用心好仔細咁每寸皮膚都洗乾淨,當然小不免要用佢對天賦大波磨下背脊
拎轉正面,波推,奶下lin,水簫,奶埋啜埋袋底,吹簫無用手一下一下用心啜用脷奶無齒感
Keep住有眼神交流,仲要笑笑口,我仲可以有乜要求?

上到床做背,用脷奶,手手腳腳都奶好耐,好識向你敏感部位進攻,爽到不要不要
毒龍鑽奶好耐,係洞口奶下奶下,high到成個人痺晒

做正面,捧對波波俾你食下奶奶先,
奶lin吹簫奶袋底任勞任怨,呢排精神唔好狀態麻麻,囡囡吹左奶左好耐都仲笑笑口,已經值得為佢鼓掌
技術算係一流,真係要停啦唔係吹爆,上馬

女上男上,無特別考車牌,加上狀態唔好我都係快快手搞掂算,費時打軟鞭失禮人
事後知道你攰仲同你dup二下骨,響鐘又唔催你走,又係抵讚
沖涼整多下事後簫

出來玩求開心求減壓,囡囡呢點完全值200分,囡囡全程有笑容講野搞笑,玩完真係笑住咁走

註:agg報告-三川/京華/多港/來閣/春秋/美妙/金田
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

前客戶代理員

感謝C兄支持Apple
三川指壓
地址:旺角上海街685號二樓(近雅蘭街口)
電話:2381 1130

升級  19.63%

二星會員

都幾fall身形,好砌嗎?

升級  23.58%

三星會員

真馬神 發表於 2019-10-15 16:42
都幾fall身形,好砌嗎?

呢啲身形好攬又好砌,諗起都扯扯地

1萬

18萬

管理員

Apple 已經回歸三川
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  4.81%

二星會員

睇官方相又唔覺佢大波!

升級  4.81%

二星會員

可69口爆嗎C兄?

升級  1.48%

二星會員

keep住有笑容,抵讚!

升級  14.81%

二星會員

互相抽水有助放鬆心情