winning11

查看: 9247|回復: 14

[太 子] [zero2007報告]【太子】極上人妻性愛回憶·K+依依

升級  30.67%

三星會員

[zero2007報告]【太子】極上人妻性愛回憶·K+依依
http://sn11.cc/thread-2143356-1-1.html

話說自從玩過嘅太子雙飛三飛,真係唔想去其他場,因為次次都好滿意,教官K真係教到啲囡好識同客互動,每次都有新驚喜。
晨早v7靚女房鐘Candy約實K,佢呢期好紅,好多報告好快FULL。再叫Candy安排一個可以雙吹嘅拍K,佢今次就搵咗依依比我,正!又試新組合。

報告: 太子 K+依依 雙飛

樣貌: K 7/10 35+ 鄰家索人妻
依依 7/10 30+ 大眼少婦

身材: K 高挑身形無腩有少少肌肉勁Fit
依依矮,少腩但好攬

波路: K 真B彈手淺啡提
依依: C波 似中超但可接受。

腿形: K 正常有肌肉
YoYo 矮短

周感: K正常,偏乾
依依正常,多水

過程: 我準時赴會,Candy地比咗雙飛8號房我。等咗一陣兩位主角嚟到,先同老相好K打招呼,再見到身後嘅依依,原來依依係後生少婦型,個樣幾唔錯,眼大大,係我喜歡類型。春宵苦短,三個即刻解甲過水,攬住依依磨咗幾吓氣氛好好,破冰成功兼中車。跟著過水BM三文治係基本動作。K又出手喇,啜依依個波攪氣氛,我又唔執輸啜埋一份,依依大叫,哈哈!襯住氣氛良好,左車兩吓K,右車兩吓依依,再三輪車脷疊脷,勁正!跟著我最鍾意嘅雙飛場面~雙吹,我先揸枝簫輪流餵佢兩個,左啜幾下右啜幾下,再望住佢兩個吹一支簫,真係視覺一流,好爽。爭取時間玩大床,先做背,K做上面依依下面,K用條脷漫遊全身,依依就毒龍鑽,佢鑽得好深,後生嚟講算做得好好,總之舒服啦。轉前面,兩架坦克車即刻攻過嚟又三輪車,跟著雙啜雙吹總之有咁淫亂得咁淫亂。又到時間K show time,佢拉我雙腳出床邊吹,而依依依就配合做69,係咪好AV呢!我瀬咗幾吓依依就已經標晒水,我幾驚嚟潮吹呀,哈哈!不知不覺原來K已經過膠先坐上嚟又表演360°,見唔到佢點UN,總之好舒服啦。完咗360° K拉我起身佢瞓低半邊燒鵝肶打開,即刻配合床邊推車,依依就啜LIN加大車,插咗二三十吓,K叫我留比依依,我梗識做啦,換套依依嚟狗仔,跟手K騎上去。我一路推依依狗仔,一路啜住揸住K對波,場面超AV。一輪狂轟下我都派彩喇。阿K話讚我啜LIN好舒服有技巧,我叫佢下次再教我點樣做愛令囡囡更有Feel。

服務: 9/10 呢對雙飛原來只係第二次夾,上星期先第一次,但已經好有默契,好似夾咗好耐,相信呢啲都係教官K嘅功勞,我都要讚依依肯學肯做全場無偷懶。

投入: 9/10 雖然今次係第一次試呢個組合但佢兩個嘅默契已經好好,我好期望下一次教官K再帶來新驚喜。

總結: 兩次雙飛,一次三飛,全部都好精彩,我想知如果無咗K嘅雙飛會唔會走樣。暫時都係唔好博喇,因為K真係好正!

註:zero2007報告-太子/鳳城/春秋/來閣/金田
Superadmin

升級  17.58%

三星會員

現場一樣,多謝分享

升級  74.44%

二星會員

想問師兄book左幾耐時間?

升級  60%

二星會員

Zero兄,你D報告真係好正,難以想像三輪車脷疊脷

升級  30.67%

三星會員

麵包仔 發表於 2019-10-5 14:13
想問師兄book左幾耐時間?

我朝早v7訂黃昏放工去,咁最好梗係早一日啦。

升級  30.67%

三星會員

Freexxx 發表於 2019-10-5 15:49
Zero兄,你D報告真係好正,難以想像三輪車脷疊脷

Free兄,你都嚟體驗一下K既威力,包你食完返唔到轉頭。

升級  74.44%

二星會員

我指師兄book左幾多粒鐘玩?另外可否pm我介紹囡囡。謝謝

升級  30.67%

三星會員

麵包仔 發表於 2019-10-5 18:05
我指師兄book左幾多粒鐘玩?另外可否pm我介紹囡囡。謝謝

我每次都係一粒鐘,一來性價比高45分鐘玩盡要玩既嘢,二來咁激既玩法回唔到氣玩多一Q。如果介紹可以睇番之前既報告,基本上K係胆走唔甩。

升級  53.33%

一星會員

v7易約啲?

升級  30.67%

三星會員

nightming 發表於 2019-10-6 14:02
v7易約啲?

呢個場無分別,打電話都可以,只係有時唔方便打電話約v7方便啲啫。

升級  0%

二星會員

直頭現場觀戰一樣
多謝師兄精彩分享

升級  8.15%

二星會員

謝謝報告~
好久無去指壓~
睇到硬晒~
依排又無咩1仔運~SSP見親都老相識~撞唔到鮮鮮的~
睇黎又要轉勢玩返指仔~

升級  30.67%