winning11

查看: 13013|回復: 4

[深水埗] [gmanlike報告] 深水埗·四圍搵樓上骨

升級  32.96%

二星會員

[gmanlike報告] 深水埗·骨精上身四圍搵樓上骨 終於去咗鴨記248願者上釣 (新人帖)

前言
腰背酸痛咗一星期,好想去調理調理好耐啦!見今日放半日假唸住中午前去搵個樓上骨鬆下,順便出下火。都預咗真係揼得下都後生極有限,重多數無全套,又唔想亂咁預約想掉頭走都難,心理準備好!目標清晰!出發!

先洗長安,見好好似多樓上骨廣告都話10:00/11:00開工,點知睇啱的都未開工,剩番兩個都是後備的(一個9樓,一個2樓),已經洗到低層試下按鐘啦,點知一開門嚇到唔識反應!!廣告就是廣告…..令我唔想上返9樓再按鐘。

轉戰福榮搵小菁啦!途經福華都有上幾間望下,都係失望。上到福榮已經過咗12:00,囡囡們都未開工。。空虛寂寞令人失去理智,回想前幾日經過開鴨記248按鐘見過「一線鮑」真人樣貌身材都好OK喎!就一口氣衝咗去,經過頭房囡囡Annie打開門,相頭好OK走肥,把聲都甜,但明顯不是按摩為主呢,等揀下先。過隔離「一線鮑」重未開工,不斷打量當中,突然隔離房「空姐/QQ」打開門,大波走肥驕聲驕氣的囡囡,主動叫我$400全套,一問按摩價
$300一個鐘(講呀?心知都係$400+$300啦!都算啦出小小口術啫,一於入閘!)

正場
囡囡二話不說就脫緊衫,真係又白又滑,伸手輕撫北半球先,再抖一抖南半球,好堅喎!囡囡相頭幾靚女,似三十頭至中啦,過程唔需要破冰,由一入門口囡囡就已經啟動聲音導航,驚你唔入迷。問過可唔可以影相出報告,囡囡話咗唔得,唉!有點失望。
揼骨是我心中主菜,一上床按得兩下,相信囡囡係識按的,多次按到患處叫囡囡按多下,佢都唔多理,反而不斷sale我加服務,又話$700套餐送環吹(都預咗你係呢個價啦,癈事講,影響攪嘢情緒)。
囡囡企床邊一路按,我就一路望實佢個身同對波,的確好吸引!好正,我雙手就不斷去摸,佢重刻意好跨張咁全身向前向後咁推,好正呀!!
按咗唔係好耐,已經抓龍根,重叫我升起Pat Pat!佢好似車房維修咁伸個頭過來,二話不說一口含住我個細佬!我心又驚心又喜!!!好正!玩得一陣(都幾十下),叫我轉身,跟住佢又開始sale啦,今次「賣妹」,頂!我個人又好喜歡69架喎!知佢要加錢啦!一開口加$200,我今次都叻無帶咁多錢,佢即答話一陣落去櫃員機取錢回來便是啦!(O咗咀)但當你被吹得飄飄然,條囡身材又真係好正果時,何來咁多理智……。一聲答好,囡囡個妹即時送到咀邊!好Q靚閪喎!!真係神遊太虛!!吊!佢真係吹得好正,技巧的確高!平時我真係好吹得,我都叫停囡囡三次,但我又唔放口咁品玉,一時我就揸住Pat Pat,一時又揸住對波(檢查好耐唔似中超!),好忙!當囡囡再次吹下去,終於失手!但係囡囡二話不說幫我啜晒D精入口,其實我對口爆無乜興趣,所以今次都係首輪!但係今次囡囡無話要加錢,佢個價目表就有寫啦!真係唔爭氣!都未吊佢個閪!!!
補番講侍浴,都唔係三點式,都可以。沖完涼出來,囡囡主動法式伸脷濕吻好多下,其實都好正下,不過我都係喜歡咀對咀多。
總結
最終家用$900,抵唔抵一向主觀的,我沉殿咗一晚覺得,囡囡想趁副Body最好狀態收貴d都無可厚非,若開始一口價咁講都真係值的,但現在佢用的手法,唔同人自然有好多唔同的個人觀感啦!
我總觀唔屬於DL,係物有所值,服務態度好好,所以我都係果句,一開始一口價會玩得更開心,質素上唔似SSP,而係近似佐敦級數多D。
今次超長氣,真係太耐無遇上好嘢,希望大家好好分享下!

升級  7.04%

二星會員

師兄用900口爆,69,按摩,玩左幾耐先?

升級  32.96%

二星會員

koojason 發表於 2019-9-29 15:01
師兄用900口爆,69,按摩,玩左幾耐先?

佢話包一個鐘, 頂佢忍唔住口爆咗就侍浴完場, 只係多咗個中車,,,頭尾35分鐘..

升級  90%

一星會員

小菁⋯⋯真係麻麻

升級  7.04%

二星會員

試咗環保口爆,一般正常服務