winning11

查看: 11922|回復: 9

[美 妙] 首發:[HugoWonder]【美妙】每分鐘都享受·晴晴

升級  82.22%

二星會員

首發:[HugoWonder]【美妙】每分鐘都享受·晴晴
http://sn11.cc/thread-2142599-1-1.html

今日收工見有時間就撳吓手機睇吓有冇女啱食
突然醒起美妙今日好似有新女返工
即刻問吓Cat姐新囡囡有冇位剩
知道有位剩就即刻搭車去美妙
一上到美妙同鐘房打聲招呼就知我約咗邊個囡囡即刻安排入去大房
無去美妙咁耐Cat姐嘅安排一樣係咁妥當 GOOD!

等咗幾分鐘就見到晴晴開門
一睇晴晴真係屬於細粒嬌小型
目測上圍細B CUP  年齡約三十幾  黑色中長度頭髮  素顏上陣
啱晒我呢啲唔鍾意濃妝嘅人

同晴晴打聲招呼就除衫準備去沖涼
點知晴晴話幫我掛袋又主動幫我除衫褲
真係有啲嚇親我  好少新囡囡有咁好服務
入到去沖涼更加話唔使我洗
企定定比佢服侍就可以了
差唔多沖完囡囡有主動問要唔要水中簫
但我Feel到細佬開始有狀態就拿拿林出去乾身上床繼續享受

一出沖涼房囡囡就已經出咗去幫我拎條毛巾過嚟
仲話幫我抹埋身  服務咁周到  抵讚!
抹完身訓上床囡囡已經話有咩需要可以開聲同佢講
既然囡囡出到聲我就話做完漫遊先做一次口爆

漫遊方面真係好舒服  囡囡條脷由身鍚到落大脾都可以保持咁濕潤  正!
享受完漫遊囡囡就開始進攻細佬
過咗幾分鐘小弟嘅蛋蛋 棍身 同龜頭已經充滿囡囡嘅口水
更估唔到囡囡更會嘗試做深喉  將一半棍身吞入口
如是者囡囡不斷重返以上動作  
過多陣小弟亦順利將白汁送入囡囡口中
囡囡事後不但無即刻離口  仲幫做我事後簫  真係爽鬼死!
完事之後囡囡就去做口部衛生叫我喺床休息吓
一出返嚟囡囡已經話幫我按吓大脾
按咗一陣見差唔多夠鐘就一齊去沖涼  之後出房畀錢走人

而家諗返起呢45分鐘好似每分鐘都喺度享受緊咁
下次一於加多粒鐘同囡囡做場劇烈嘅運動先得

註:HugoWonder-美妙/浪漫
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  95.56%

二星會員

CHING咁誇張?半碌棍就要深喉........

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝晴晴報告!!
謝謝Hugo兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  27.25%

三星會員

我愛素厥

升級  27.25%

三星會員

我愛素顏

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

咁就啱您了...
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  1.48%

二星會員

請問有無車牌
yywyyw 該用戶已被刪除

升級  42.5%

三星會員

我搵過晴晴3次,每次都給她吹到快頂唔順時就按停佢,反過來攪佢。晴晴隻蟹係真正毛蟹,幾多毛,亦幾多水。有次上套時見佢D水流緊出來,接着我小弟磨兩吓,放了入去好滑。寫完都回味。