winning11

查看: 11839|回復: 11

[鳳 城] [fmnewbie報告]【鳳城】詩敏

升級  42.59%

二星會員

[fmnewbie報告]【鳳城】詩敏
http://sn11.cc/thread-2142481-1-1.html

之前於7月第一次見過囡囡, 當時感受不錯。之後見網友再出囡囡報告,鐘房回應說囡囡“功夫進步了很多”,於是再約囡囡睇下是真是假!

官方描述比較因為上次報告已寫,今次不再重復。

比預定時間早了幾分鐘到,等了一會後囡囡入房。原來囡囡還認得我,一入來先來抱抱後問好一番。之後大家解甲入浴室。入到去囡囡給我潔淨仔細,如上次一樣我都係定晴看著囡囡個靚樣,結果今次俾囡囡笑番轉頭話我對住佢怕醜面紅!之後其他“指定動作”我感覺和上次分別不大!莫非鐘房吹水?!

之後拭乾身後上床開始感到分別!想不到囡囡不但記得我個樣,連我PATPAT SIZE都記得!說我PATPAT比上次細了,說著就摸下,R下我PATPAT和大腿位置,我亦變得心癢起來!囡囡隨後府在我背上開始做背,先由頸和膊頭開始錫起,慢慢由背,腰錫落去PATPAT大腿位置,力度溫柔而動作連續,足夠令我內心溫度慢慢提高!之後轉身,囡囡先錫我的膊頭,之後大家面對面眼神對看。之後囡囡由臂,兩點慢慢錫到小肚再向下,開始吹奏。除了棍頭棍身以外,囡囡對細老周邊亦照顧周全,講番吹功,基本上沒帶齒感而且相當舒服,有小小想爆的感覺。之後入正題,先男上輕輕抱著囡囡嘗試推進。和上次一樣,周感相當良好,十分具壓迫感!之後把上身微撐向上,在和囡囡目光交投之下令自己不由自已地更加落力,結果再衝一陣後再忍不住要釋放出來!事後停留在囡囡身體內,還感受到那份迫力!

休息時問囡囡指點她的高人是誰?她說是其他囡囡。看來囡囡本身人緣不錯。下次可能會問下那高人囡囡是誰。

註:fmnewbie報告-鳳城/春秋
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  5.19%

二星會員

我上年試過佢,佢下面真係好好插。

1萬

前客戶代理員

非常感謝“fm”支持和報告!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  30.53%

五星級會員

詩敏同QQ
係我在鳳城
比到我條牙籤仔有
壓迫感嘅囡囡

高人教路,又未必係教佢技朮嘅
可以係教佢,點留到返頭客呢
ching 你都返食了詩敏
咁証明高人指點有用

7萬

客戶代理會員

多謝FM哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

青春靚女,服務重進步了,更難book了
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  0.37%

二星會員

咩年紀到

升級  42.59%

二星會員

鳳凰 發表於 2019-9-9 17:33
青春靚女,服務重進步了,更難book了

多謝鳳凰兄支持. 對啊. 那天想約收工時間去, 都只約到8:30後

升級  42.59%

二星會員

Landmark 發表於 2019-9-9 08:21
詩敏同QQ
係我在鳳城
比到我條牙籤仔有

多謝C兄支持, 對的, 應該會繼續返食!

升級  42.59%

二星會員

目測約20尾或以上

2萬

客戶代理會員

多謝fm哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  15.56%

二星會員

可惜無得車