winning11

查看: 8869|回復: 3

[春 秋] [edwardcheng123]【春秋】好打得·丹丹 (有圖)

升級  16.92%

三星會員

春秋 丹丹 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[edwardcheng123]【春秋】好打得·丹丹 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2141553-1-1.html
註:丹丹 通常返 17:00-05:00 / 161cm

有圖有真相

呢排小弟心情麻麻, 加埋長期糧尾荷包緊拙, 所以都少咗出去玩, 不過早幾日同朋友喺太子食完飯又身痕, 冇計, 大嘅食完, 細嘅都要食, 為左食番餐好唔使跌錢, 當然又要上winning11做下功課. 咁啱食飯嗰度同春秋只係一街之隔, 加埋之前幫襯過幾次都唔差, 所以決定鎖定目標, 先睇返工名單, 再睇睇其他師兄報告, 最終決定搵丹丹.

打左電話上去春秋, 我話想卜丹丹, 鐘房問係咪甄子丹個丹, 我話係呀, 心諗個鐘房真係搞笑, 跟住佢話丹丹十五分鐘之後得閒, OK, 夠鐘上去. 因為其他師兄報告都評丹丹個樣幾高分, 所以小弟都滿心期待, 果然當佢入來一望, 的確如此, 化左妝之下, 論外貌丹丹喺指壓場計絕對唔差,  至於年紀我諗三字頭左右. 除左樣貌之外, 丹丹另外一個賣點就係身材, 除左衫一睇, 估計應該有D, 啱晒小弟杯茶, 仲可以任我把玩, 加分.

除衫, 沖涼, 水簫, 途中丹丹問我駛唔使毒龍鑽, 我話唔使, 不過佢都事前聲明話自己毒龍鑽技巧麻麻, 大膽承認自己缺點, 抵讚! 沖完涼抹完身, 就咁攤喺張床任佢前後漫遊, 囡囡口技+巨乳前後配合, 認真舒服, 轉左身搞左一陣之後, 丹丹開始向我細佬進擊, 由於丹丹舌功甚強, 搞到小弟都招架不住, 忍唔住叫佢停口, 大力深呼吸之下先可以忍到唔射. 見丹丹攻勢咁猛烈, 我唯有反客為主, 叫丹丹訓喺度等我服侍佢, 咀咀, 玩波少不免, 可惜囡囡話佢妹妹前一日畀個客猛插搞到好痛, 冇得69, 算係美中不足, 佢話下次先畀我賴. 去到咁上下, 丹丹都好滿足, 而我細佬都流晒口水, 由於時間差唔多, 都係時間戴好裝備插入, 結果搞左幾嘢就派彩, 丹丹仲笑我下面咁敏感, 冇辦法啦, 自己都成個月冇出嚟玩, 加埋丹丹你真係幾正.

特別一提係丹丹本身都健談, 不過佢廣東話好麻麻, 間唔中一,兩個詞語就識講, 如果想同佢溝通溝通, 就要全程用普通話, 如果其他師兄想搵佢, 就要做好心理準備.

註:edwardcheng123-春秋/多港/金帝/鳳城/怡春/金田
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  18.67%

三星會員

好相有些肉地!

升級  57.25%

三星會員

丹丹都算系靚女,不過,做毒龍前,就系鍾意大力用手指督啲男人個屎眼,

升級  0%

二星會員

睇相有人妻feel