winning11

查看: 9098|回復: 5

[金 田] [at933978報告]【金田】進擊的人妻·92號 (有圖)

升級  0.83%

三星會員

金田 92號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[at933978報告]【金田】進擊的人妻·92號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2139308-1-1.html
註:92號 通常返 10:00-21:00

有圖有真相

今日真係熱到一個點,啱啱出咗糧又有啲悶熱,雖然返緊工,但係都利用午飯時間去偷跳!搭車途中上網碌一碌,心水冧把有幾個,其中有兩個仲交過手, 於是躲打去問一問睇下老相好有冇返工先,得知休息再即刻問一問嗰幾個number,卒之排到最快嗰個係未食過嘅,即係注定要試新嘢啦!

約定時間到達入房,鐘房話囡囡未食飯畀十分鐘佢食個包先,我心講其實我都未食飯只不過係想畀細佬食先咋...... 等咗15分鐘囡囡入嚟,循例攬攬,囡囡主動送上大車,真係錫夠兩分鐘先捨得放口,因為都要畀囡囡報鐘㗎!先講囡囡外型真係一個師奶仔,大約 160cm 高,五官分明冇月球表面,目測年約三十中,走肥有波(應有33至34D)但有如形容絕對係一個靚人妻 Feel。解甲沖涼,水中前後bm、雙乳夾腸仔、 正面相對時忍唔住又車過~ 到水簫仲有眼神交流,真係好想即場爆一鑊先!

乾身一齊出嚟,skip做背脊及毒龍,開放正面畀囡囡環遊世界,由錫頸、面至到嘴時又車過,兩三分鐘後真係要放口畀佢服侍細佬。橫簫直笛奶袋樣樣齊, 喺鏡度反映睇到佢真係對住細佬愛不釋口,仲見到有口水絲添!雖然冇冰火, 但係喺佢重複上述步驟之下,即刻轉念唔哎停佢等佢吹爆,不消一會果然狠狠地射曬落佢個嘴度,冇即時放口兼夾再用條脷沿龜頭打轉,跟住鯉魚咀吸啜...... 真係倉底嘅貨都冇剩!之後佢入去沖身漱口先,跟住叫我入去,暖熱嘅水加上溫柔地替我搲背脊,尤如妻子嘅無微不至感覺即刻湧曬上嚟!沖好曬身出返去佢話都未夠時間,話幫我鍊幾吓如果要再吹嚟多次出聲就得啦!心諗邊夠時間吖?不過有咁嘅服務態度已經係唔話得!唯有我畀佢鍊,佢畀我揸波算數,響第二次鐘先起身著衫,跟住再嚟一個 goodbye kiss一齊出房, 總括嚟講冇跌錢,必定再會返去搞「人哋個老婆」!

註:at933978報告-金田/多港/怡春/三川
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源