winning11

查看: 6533|回復: 2

[金 田] [sspp報告]【金田】A貨官恩娜·12號 (有圖)

升級  11.04%

四星級會員

金田 12號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[sspp報告]【金田】A貨官恩娜·12號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2139305-1-1.html
註:12號 通常返 10:00-23:00 / 166cm

有圖有真相

報告:
昨日下午放假同幾個損友飲酒吹咸水,當然小不了晒吓命,互數近日品嘗的美食。不幸被損友批評我只重官能而未有全面享受各式美食。為免被兄弟們誤解我的覓食習慣,只好將收埋慢食的上品也簡單報告一下。

多年前我經常到金田都係搵我的寶貝A貨容祖兒(當年的26號)。每次都滿心歡喜,百分百滿足。但(我的)好景不常,年前她從良了,過着美好的普通人生活,讀書,做生意,安安樂樂。我只好再次周圍睇鐘,睇報告和試囡。

早前終於在金田找到近乎完美的替代品 A貨官恩娜,即係 12號。
12號 身形高挑,足有 165cm 起錶,model 咁款。相頭當然見人見智,但對於我來說就正正 MCOT,我當正佢係官恩娜,充份滿足我的虚榮心。

靚相頭加上高挑身材已經好正,估唔到除左衫仲要有B級吸手靚波及白白淨,滑脱脱的皮膚。

樣貌: 9/10 A貨官恩娜,靚靚明星樣,有化妝,皮膚白滑。

身材: 9/10 高瘦身形,165 cm左右,有腰,Model Feel。

波路: 7/10 B級波。

腿形: 8/10 幾滑,長腿。

周感: 8/10 濕,多水,夠緊。

過程:
A貨官恩娜硬件經已有9分(10分為滿分),更估唔到佢服務態度亦都甚隹,聽教聽話,主動參與,絕無偷懶。

冲凉細心,水簫,深入的獨龍鑽都做足。技術雖然不是超級,但水準也算是高等。可能我唔夠年青靚仔,幾經辛苦都只求得中車。

同12號做愛我就全面爭取主動,佢亦樂意配合,各種體位都樂於參與一同享受。

唔知真定假 同幻想中嘅明星做愛真係零舍唔同,細佬特別聽話,要幾多有幾多
目標係要明星仔高潮投降。

服務: 8/10 囡囡係服務型 講得出佢都做得到

投入: 8/10 深喉,鑽鑽,騎術,叫聲都係完全投入。

整體: 9/10 夢中情人Feel,互相享受一節快樂時光。

返食: 9/10 我會返食。

註:sspp報告-金田/金帝
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓