winning11

查看: 9540|回復: 3

[太 子] [Candy報告]【太子】一日兩巨乳之上集·Cat (第3&4回)

客戶代理會員

[Candy報告]【太子】一日兩巨乳之上集·Cat貓 (第3回 & 第4回)
http://sn11.cc/thread-2138042-1-1.html

代為轉發...謝謝大家收看!!

最近都係以返食囡囡為主,過程其實都同之前寫過的報告差唔多,為免令到報告太沉悶,今次特別參考下其他人的報告,一改以往的寫作方式。第三次搵貓貓少少偷懶冇出到報告,基本上都係同第四次差唔多,就將兩次合埋落呢度作個記錄。

囡囡 : 太子Cat貓

年齡 : 30中左右
相頭 : 長頭髮 , 普普通通 , 要求唔高可接受 , 有笑容的
高度 : 5呎4左右 , 中等身材
身形 : 有少少肉地咁啦
波波 : 一直問唔到確實size , 可能係現今指壓界最大都唔奇 , 對波揸落好聚手 , Lin頭大
皮膚 : 健康膚色

侍浴 : 正常一般侍浴 , BM水簫有做
做背 : 趴低有做 , 成個背錫晒 , 奶到落去接近後花園位置幾吊癮

毒龍 : 冇問做唔做 , 反正我唔好 , 唔做冇所謂
口爆 : 唔太 like 要囡囡口爆 , 所以唔知有冇

簫技 : 吹得幾好 , 懂得運用舌頭撩動
69 : 唔肯 , 唔鍾意人奶佢西 (佢話喺舊場時試過俾人奶完搞到好痕)

埋牙 : 女上又un又磨 , 再轉男上派彩
車牌 (自考) : 我有中車

總結 : 囡囡算係好記性之人 , 亦知我想做兩次 , 每次都會好努力協助嘗試 , 盡足晒服務本份

註:Candy報告-太子
Superadmin

【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  15.56%

二星會員

全指壓最大咁正

升級  19.3%

五星級會員

cat擁有38F驕人上圍,我36D都冇得同佢揮!

升級  70%

一星會員

想問c兄 cat係邊間

升級  2.96%

二星會員

Hoho518 發表於 2019-5-30 16:01
想問c兄 cat係邊間

太子