winning11

查看: 35389|回復: 47

[美 妙] [oxana報告]【美妙】洋洋 (有圖)

升級  54.67%

三星會員

美妙 洋洋 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[oxana報告]【美妙】洋洋 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2137027-1-1.html
註:洋洋 通常返 10:00-19:00 / 166cm

有圖有真相

今朝啱啱先出完個報告, 又心思思睇下有咩好野食, 之前都打算試食洋洋好耐, 但每次都一係唔知等到幾時, 一係就全日FULL, 不到黃河心不死嘅心態, 11點幾再次打電話去問吓咩情況, 錢枱哥仔好快接電話, 我表明來意佢就答我 "洋洋最快1點20分得閒, 咁諗都唔使諗預約啦, 襯中午飯過去會吓傳說中嘅洋洋, 睇吓有幾勁.

時間飛逝, 好快到12點45分, 砰砰聲坐車過去, 到場時間啱啱好冇遲到, 表明來意錢枱哥仔立即有房安排比我, 但咪住去痾個尿先, 之前睇報告已經知道洋洋會提供即尺, 痾乾淨等佢慢慢吹, 試吓佢有幾重口味 (好似好撚衰......)

入咗房冇耐, 洋洋就入嚟喇, 先講講年紀, 中中地C9, 目測30路, 樣貌坦白講唔得, 甚至小弟覺得佢有D似金xx大軍 (洋洋嘅粉絲別見怪), 主要係我覺得佢已經飽經風霜, 面上氣色麻麻地, 加上有斑同埋煙屎牙, 所以就唔好講佢嘅樣貌喇. 身形方面高大有肉有一對唔錯嘅大腿, 可以話屬於長腿, 加埋對大波, 未除衫已經好有睇頭. 洋洋先打個招呼, 跟住關門就去沖涼房攞水整漱口水準備服務, 咁我就自己除衫啦, 脫光後先坐响床邊, 然後佢自己都除衫, 呢個時候見到佢真身, 對波係大, 不過估計佢因為減過肥令到肌肉鬆弛, 對波又大所以下垂喇, 有大豉油碟 (乳暈), 乳頭大細適中. 跟住佢二話不說就痞條先進攻我兩邊乳頭, 然後車埋嚟申脷, 再慢慢向下食我碌棍, 期間會啜下春袋, 仲會細細聲講 "嘩你條野好正", 咁樣嘅情景, 已經值得一讚.

然後佢問我 "你想繼續玩, 定去沖涼先?", 我就答佢 "你都幫我用口清潔乾淨啦", 佢跟住淫笑再叫我 "咁你瞓上床啦", 然後佢貼住身咁趴上去我度繼續週圍啜舔, 期間經常車埋嚟, 不過坦白講囡囡食開煙, 煙味甚濃所以小弟我未有主動車佢, 但佢車埋嚟我都配合吓佢啦. 照舊小弟好鍾意有視覺效果, 頭頂有鏡旁邊牆身又有鏡咁就梗係欣賞吓囡囡嘅裸體啦, 由於洋洋身形高大腿又長, 任何姿勢都好淫好有觀賞價值, 期間我雙手當然好唔得閒咁玩佢對大奶啦, 手感良好, 遲幾秒嘅移動感非常大, 順便講吓洋洋皮膚雖然唔算白, 但出奇地滑, 全身都好滑. 跟住就繼續向下摸索到鮑魚, 由於好多師兄都講過佢係痴囡大食型, 所以鮑魚唔使講肯定多毛, 指探發現囡囡搽KY喇.

期間洋洋嘅服務過程大致上同其它師兄講嘅一樣, 應有嘅有, 但未有發現毒龍. 咁我都品賞吓佢啦, 示意叫佢趴高D上嚟, 佢都好醒目知我想點喇, 自動嚟個洗面奶, 比我食吓對大奶, 佢反應唔錯, 期間仲會用鮑魚磨棍, 距離近在咫尺, 差D入洞, 但當然冇啦. 洋洋又問我 "想我繼續錫你定係開始活動呢?" 咁我又答佢 "隨你鍾意啦", 佢就九秒九咁攞套幫我帶上, 二話不說長驅直坐上嚟自己郁.

女上男下過程冇咩特別, 洋洋當然好享受啦, 至於我嘅人洞感覺只係屬一般, 因為囡囡未開始出真水, 感覺全部都係KY嘅磨擦, 冇幾耐洋洋就自己起身要我後入狗仔式砌佢, 佢狗仔趴視覺感亦非常好, 原因都係佢身長腿長嘅關系, 狗仔式過程冇咩特別, 佢仍然自high, 我就一般. 再接住就男上女下, 順帶一提洋洋雙腿可以枱得好高, 可以鋤得好深, 期間洋洋一直用手指搞我兩點, 我亦久唔久將佢兩隻腳擺嚟擺去, 又M字腳夾波, 又大字型擘脾.

可能小弟我覺得整個過程一般, 所以一直都搵到高潮點, 洋洋就話 "你好識扑野, 咁耐都仲咁勁", 然後我就同佢講 "其實我未到想射個感覺, 所以先遲續咁鋤你" 佢竟然話 "咁你繼續鋤我, 好正", 聽到呢D對話再次証明洋洋實屬痴囡大食型, 因為洋洋嘅真水而家先出嚟, 身體反應屬於慢熱型.

由於玩左真係都幾耐, 相信佢亦都高潮左唔少次, 佢然後直接除左個套, 自己郁下體瞓响底咁磨我碌棍, 當時埸面好淫蕩, 我問佢 "你邊度最敏感?" 佢冇講野但用手指指住自己洞口上面嘅肉粒, 然後佢隻手捉住我碌棍磨佢肉粒, 一碰到佢立即觸電咁震盪, 坦白講當時嘅情景只差未同佢打真軍插入, 小D定力都死. 我都想讚吓洋洋佢, 以咁大食嘅狀況, 到呢個地步都可以忍得住唔自己插入都算佢定力好, 比著好多人都已經打緊真軍, 老豆性乜都唔知喇. 所以可以証明洋洋絕對非環保型, 亦都唔好諗可以環到佢喇, 當然有冇神級師兄可以私低下環到佢, 小弟就唔清楚喇.

小弟碌野好鳩衰嘅, 如果搵唔到想爆發嘅果一點, 係點樣都唔會射, 只會保持硬過條鐵, 因為呢個原因我估計洋洋都夠皮喇, 我就示意如果食飽就去沖涼, 佢又對住我淫笑就話 "我都未出" 我接住撩鳩佢話 "你頭先如果磨磨吓插入嚟, 我就唔想出都難" 佢就哈哈大笑唔出聲, 比佢激死.

佢沖涼期間, 我再次欣賞佢赤裸身體, 係唔錯嘅. 最後各自著衫, 臨走前洋洋問我 "你仲會唔會嚟搵我架?" 我就 "哈哈" 兩聲笑而不答.

意猶未盡, 仲有下文, 附近仲有大把場, 唔好比佢停接住繼續衝............

最後總結:
金來閣傳說中嘅洋洋, 聽就已經聽過呢個名好耐, 估計當時佢都未減肥, 一直都未試到今日終於一試, 個人評價對一般食客嚟講, 絕對要一試, 原因好簡單, 擁有高大身形, 波又大, 仲要大食痴囡, 能夠提供即尺, 講真冇乜邊幾個有咁嘅指標, 不過請先打多幾次飛機先好上去會佢, 否則好快會被佢KO你. 但如果師兄要玩相頭, 對唔住洋洋應該唔會啱你喇, 因為洋洋真係好似大軍.

以上純屬個人賽後報告及意見感想, 別無其它意思, 不喜請過路.

註:金來閣洋洋已經轉場為-美妙洋洋 (2021-11-22)
註:oxana報告-美妙/金田/怡春/多港/來閣/金豐
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  12.22%

二星會員

agree

升級  46.67%

一星會員

請問你地所講個大軍係幾多號

升級  80%

一星會員

有冇師兄試過Yan啊相頭如何

升級  93.33%

二星會員

出唔到野的

升級  54.67%

三星會員

企鹅 發表於 2019-5-8 18:58
我之前book佢有半年了!各花入各眼!我覺得佢到幾靚啊!最重要一點系對人真、爽快! ...

最緊要自己覺得啱玩.....

升級  54.67%

三星會員

Caimingchi 發表於 2019-5-8 22:16
請問你地所講個大軍係幾多號

指壓場大軍, 係另一個場既囡喎, 師兄

升級  54.67%

三星會員

係啊, 搵唔到果一點就唔出, 留返射第二個

升級  43.33%

一星會員

冇沖涼緊係冇得鑽啦

升級  54.67%

三星會員

企鹅 發表於 2019-5-9 08:55
自己打飛機咪吾使錢了!

打飛機鍛鍊身體係必須啦....

升級  54.67%

三星會員

可愛小貓咪 發表於 2019-5-9 12:00
冇沖涼緊係冇得鑽啦

咁佢重口味嘛, 仲以為佢可以免洗照鑽.

升級  76.67%

一星會員

好多人出洋洋報告,她近期好好嗎?

升級  66.67%

一星會員

如果唔計樣只計副偈 呢條女係一流性器 波大 長腿 有肉 好好插 我三四個月前搵過佢仲有少少肥 聽聞最近減肥成功 應該仲好**過以前

升級  46.67%

一星會員

oxana 發表於 2019-5-9 08:11
指壓場大軍, 係另一個場既囡喎, 師兄

我知啊師兄 金x港 就係想知幾號 驚瀨野

升級  54.67%

三星會員

Nerner 發表於 2019-5-9 21:19
如果唔計樣只計副偈 呢條女係一流性器 波大 長腿 有肉 好好插 我三四個月前搵過佢仲有少少肥 聽聞最近減肥 ...

以洋洋既回答, 佢已經減左肥, 之前比較大隻, 以前對波亦都再大D.

升級  54.67%

三星會員

Caimingchi 發表於 2019-5-9 23:04
我知啊師兄 金x港 就係想知幾號 驚瀨野

金X港86......

升級  54.67%

三星會員

添麻煩了 發表於 2019-5-9 20:53
好多人出洋洋報告,她近期好好嗎?

好唔好我就唔清楚因為同佢唔熟, 不過可以肯定佢難約囉........

升級  57.04%

二星會員

oxana 發表於 2019-5-10 08:25
好唔好我就唔清楚因為同佢唔熟, 不過可以肯定佢難約囉........

難約過之前 係真既

升級  54.67%

三星會員

wchmt 發表於 2019-5-10 10:31
難約過之前 係真既

同場lily & may仲難約, 一直都想挑戰

升級  42.67%

三星會員

Ching very good experience