winning11

查看: 6045|回復: 2

[金帝苑] [terry5660報告]【金帝苑】Apple (有圖)

升級  34%

三星會員

金帝苑 Apple (winning11圖片 嚴禁轉載)

[terry5660報告]【金帝苑】Apple (有圖)
http://sn11.cc/thread-2131714-1-1.html
註:Apple 通常返 10:00-20:00 / 158cm

有圖有真相

早兩日已經期待呢一日,因為今日有時間偷食,因為都有一段時間無玩大波,今日重點要玩大波,睇左啲報告,決定試下金帝苑Apple,即打電話book,都有一段時間無去金帝苑,上到去帶房哥哥仍然好有禮貌,比原定時間早左5分鐘到,唸住食支煙,點知都未食過半支Apple已經到,佢話上一個客早左走

Apple樣一般,因為化左妝,尚可接受,應該有40+,但今日重點係對波,各自除衫,我以最快速度除晒啲衫褲,點解?因為我想睇住佢除bar對波彈出泥嗰一刻,當Apple準備除bar嗰一刻,我有種感覺,就係好似係澳門玩緊大細咁,你買左大,苛官準備開個骰盅嗰一刻會好緊張,結果係大,堅大波,大約36D,一隻手揸唔晒,大乳暈,不過因為波型都比較大,所以比例覺得幾好,有返咁大波身形都唔會瘦,有腩但唔大,有肉地,揸住波入去沖涼,入到去Apple已用股磨細路,好舒服,之後用沖涼液泥夾腸仔,一對大波夾到實一實,舒服到差啲想射,沖完泥個水簫,口技中上,差唔多下下深喉,都吹左成5分鐘,以為完,點知到袋底,企係度抬高腳被奶袋底又係好舒服,Apple會一路奶一路用對淫眼望實你,又奶左5分鐘倒

出到床Apple首先會請你食波餅,都會食幾耐下,感覺幾正,之後到吹簫,Apple會由屎眼開始奶上龜頭,來來回回成十分鐘,但無鑽入去,對呢樣我無咩要求,所有無所謂,之後就下下深喉,有齒感,但可接受,之後又會用口水濕左個細路泥夾腸仔,一路夾佢會一路用條脷奶龜頭,又會嘟起個咀,當你龜頭從事業線中出來時佢會啜實個龜頭,呢一樣我都唔係成日試,亦無咩囡囡會做,所以好舒服,玩完一輪波又再吹簫一曲,忍唔住問可唔可以口爆,Apple一口答應,我再要求69,但我無奶,因為唔太好,只想指插,Apple一邊吹,我就一隻手揸波,一隻手指插,好快就射晒係Apple口中,因個量好多,我亦無力再第二Q,沖完涼各自著衫走人

總結個人感覺Apple值得返食,對波勁好玩,正宗點玩對波都得,但如果對樣同身材有好大要求嘅師兄可以免試,我自己就覺得可以返食兩次或以上。

註:terry5660報告-金帝/金田/美妙/悅來/怡春/多港/鳳城
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  34.5%

三星會員

C兄,下次可以試下奶茶,波波38寸

升級  74.44%

二星會員

呢期金帝好多大波妹