winning11

查看: 10452|回復: 9

[鳳 城] [真中bb報告]【鳳城】8仔

升級  0.08%

三星會員

[大S36D報告]【鳳城】Apple
http://sn11.cc/thread-2128196-1-1.html

之前好多師兄也講8仔、昨天下午放早便去試下、 早少少打電話去booking,去到都要等多十分鐘, 終於囡囡入房, 目測個樣都唔差 ,8仔就知各位師兄咁講 一入房便除我條褲 就即刻 將我細佬放落佢個口度, 係咁錫上上下下面個袋都濑埋、 錫咗大約五分鐘, 我叫佢停入去沖涼先, 因為已經畀佢錫到扯起了, 沖涼都沖得幾乾淨 我同佢講明唔玩毒龍鑽, 囡囡即刻問叫我幫佢奶西, 就喺沖涼房錫冲一陣, 下面佢差唔多接近白虎, 佢話平時有整理, 呢度值得加分, 上床就係咁錫你個Lin同埋係咁追住你細佬係咁錫, 跟住就叫你同佢玩69, 囡囡幾鍾意人哋幫佢奶西, 錫佢個西係咁嗌., 唔知幾時已經幫我上套啦, 佢個籮柚係咁擺, 問我入得閘未, 佢頂唔順呀, 跟住諗住錫佢咀,佢話唔好、唯有入閘 插咗十分鐘正常位再轉狗仔插多陣, 頂唔順啦,便將子孫比晒佢,抖了一陣, 掹返出嚟,佢除袋便將細佬含住作清潔、係咁錫,叫佢瞓响度、係咁錫細佬、細佬起頭了、在她口爆了、再含了一陣, 吐返出嚟便拉我沖涼,真的很舒服,。 講番囡囡樣子一般、波也有揸手、口技有8分、淫底、會再返食多次、多謝各位師兄

註:真中bb報告-鳳城/太子/京華/怡春/來閣
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

招呼最強算8仔了
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

7萬

客戶代理會員

多謝,真中哥哥嘅報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

2萬

客戶代理會員

多謝真中哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  45.5%

三星會員

有冇吞精>呢個係佢指定動作....

1萬

前客戶代理員

多謝“真中”的報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  14.52%

四星級會員

在美妙有吞精

升級  7.04%

二星會員

吞精基本動作,一定要深喉口爆更正

升級  0.08%

三星會員

zing26 發表於 2018-12-19 18:36
有冇吞精>呢個係佢指定動作....

吞埋,变了出二次

升級  1.85%

二星會員

試個8仔都係張大個口射入去