winning11

查看: 11196|回復: 7

[馬榮成報告] 大朗/銀泉 昨晚試咗絕對係靚絕CP

升級  45.33%

三星會員

CP嘅匯W,匯M,半島,君悅,美怡登桑拿,全部都試過有D厭厭地。 經師兄推介大郎銀泉後,師兄D相好吸引,昨晚28/10決定同friend去試試。

由於大家從未去過大郎,只知在CP隔離,所以同friend係CP先食飯同按腳,到夜晚12點決定去一趟(因我地通常都係桑拿過夜,所以要等到12點),喺曼聯茶餐聽門口截麵包車,講價$40到$30,OK上車。車程大約15分鐘,感覺CP同大郎好近,好似由深水涉到尖沙咀到。到咗豪華酒店,酒店得幾層,望落大約3-4星級到,沿大堂地下中間直入,見到銀泉桑拿SPA接代處,只得一個侍仔,好似代客泊車咁,唔係呀,又話好靚架,比我想像中應該最少好似匯W有個大堂比人坐吓,我同friend見到咁,正有懷疑之間,侍仔好有禮貌咁問我地係咪桑拿,跟住示意我地入去(門口除咗好似代客泊車個招牌外,右手面只得一個走廊咁闊入口),一場嚟到唔通走咩,唯有入去。當我地一入門口就係一條走廊,走廊兩邊都有房,而且走廊同房裝修得好高格調,侍仔一路行一路講話佢地有古法按摩、中式、泰式同SPA,都唔係我地想要嘅嘢,我就即刻問貴賓房幾錢,佢話有$268同埋$298兩種。呢個時候,我地行行吓去到一個大廳,好似西餐廳格局,仲有個小型Catwalk台,侍仔叫我地坐坐,跟住有個女部長埋嚟,問我地要咩,我話貴賓房要過埋夜,跟住佢就解釋價錢,$268同埋$298,下次訂房平50 ($298房比較大好多,而$268有D有水床有D無),技師分三種,A牌高質model$600,B+$300比較接近model,有D係剛由A牌降落做B+,最後係B(同B+一樣$300),普通女但服務一定最勤力最好。跟住帶我地入房,第一次,嘩,喺走廊轉角位差D同一位好很靚同甜嘅女迎頭相撞,條女著住運動衫咁嘅款,講咗個不好意思就走咗,即刻同部長話呢條女掂,我想要佢,部長話呢條女係服務員咋,天呀,佢幾時會做技師呀!一定幫襯,之後入到房,第二次,嘩嘩,簡值靚絕CP,同師兄D相一樣,而且好大,十幾人跳舞都得,又有plasma,plasma仲可以轉動,冲凉可以睇,訓係床又可以睇。仲要有有線足球台可以睇巴塞。床頭有個燈掣,可以較唔同燈光,有紅(有D似舊式旺角馬檻feel)、藍、淡黄、射燈(好似演唱會咁有支射燈,射正床尾對上中間位,即係你同條仲女交配緊嘅位置,感覺你出出入入之間比人打燈拍4仔大特寫,勁high),每種燈光有唔同音樂。

跟住部長帶囡囡來,3件B牌,普通但好young,18-20歲到,第二批,3件B牌,一個friend選到,部長話不如比B+我地睇,價錢一樣,我地緊係話好,第三批,3件B+牌,好似無咩分別,另一個friend又選到,第三批,1件B+牌,好靚女,但係微波,天呀,點玩水床BM呀,唯有hold住佢no.再選,第四批,3件B+牌,有–件好妹靚女,有D日本妹feel,就你啦。過程同CP桑拿一樣,可以2Q。到第日訓醒去酒店酒樓食嘢,大約食到2點,其中一個friend留咗嘢即刻返入桑拿房,又經過桑拿入面餐廳(即係Catwalk台個度),第三次,嘩嘩嘩,三條非很常,非很常高質囡囡穿吊帶黑色長透咁裙,其中二個波大很到,坐係餐廳相信係A牌囡囡,天呀,尋晚點解唔叫部長帶A牌超超呀。個friend拎番D嘢返出嚟仲見佢三個坐喺度,笑笑口用的好很想你砌佢嘅眼神望住我地,如果唔係因為尋晚砌咗2Q,加上錢不多及趕時間交人,即場拖佢地入房。最後唯有回報I'll be back嘅眼神。

原來同君悅同一老細,新開無耐女唔多,有D女要係君悅調過來,現時早中夜三班約80個囡囡,所以每更得20多個。最正係水床,各師兄直係要試。

更多資料:
1) 商業城有大巴去大郎,唔知幾錢,更唔知邊到落車,sorry,希望其他師兄幫手解答。
2) CP坐包車去約$30-$40。15分鐘,其實幾近。
3) 走時可以坐酒店公司車(酒店大門開門仔話比我地知),$40回CP火車站。
4) 要坐大巴走要到相距酒店2000米嘅唔知咩廣場撘。(所以我地索性坐$40酒店車去CP火車站。
5) 每日晚上7點30分到8點30分,A牌會喺餐廳行Catwalk比客人睇貨。
6) 酒店左邊係酒樓,右邊係西餐廳。

總結:

1) 場真是CP最正,過夜可訓到12點。
2) 有有線足球台睇波。
3) 技師比其他CP場後生同埋勤力,因為要做響個場。(但唔知旺咗後,又變成現家嘅君悅,懶同求其交貨)
4) 房非常多有2層,而且場新,唔多客,夠晒靜。
5) 除咗邪骨仲有正骨,有古法按摩、中式、泰式同SPA,伹價錢無問。
6) A牌囡囡幾掂吓,見三個三個都得,我同friend大家都一致同意可以即mark,但$600就貴咗D,要考慮。

1) CP每間場都起碼提供一杯嘢飲,但呢度好奇怪無,只得紅、綠茶包及咖啡,仲要囡囡喺房入面用蒸溜水機自已冲。
2) 始終要由CP再轉車,唔係咁方便。
3) CP場集中,唔去呢間可以去第間,此場附近都唔知仲有咩好玩好去,所以要特登嚟玩完後又要返CP玩其他節目。
4) 客唔多所以囡囡亦不多。

升級  41%

三星會員

睇完好似好正, 有冇人試過A牌, 係咪高D叫Model先,
多謝師兄們提供寶貴意見。 試完必定以相片包膠相贈!

升級  20%

一星會員

OH yes I have been there too  but I pick up the thai gal  hehehe e

升級  90%

一星會員

够详细啊,我去过一次,太夜,挑不到女,找了一个真的不怎么好的,好在服务够好

升級  10%

一星會員

俾个主任电话, 唔该!

升級  16.67%

一星會員

无卵的顶

升級  30.67%

三星會員

更多資料:
1) 商業城有大巴去大郎,唔知幾錢,更唔知邊到落車,sorry,希望其他師兄幫手解答。

石排的車會經過 , 上車時 , 最好同司機單聲

升級  66.3%

二星會員

今個周末去試試

銀泉桑拿, 好就今個周末去試試