winning11

查看: 18829|回復: 26

[澳 門] 珠海有無地方買到【打令浴室】嘅套票?

升級  63.33%

一星會員

邊度有打令1套票買啊?澳門呢?
我吾想在香港買

升級  56.67%

三星會員

why not HK??
珠海應該就無套票買...去得珠海,不如walk in啦,又唔係去夜總會,都係果個價

升級  41%

三星會員

真係唔洗買套票喎, 上令1 埋單同經理講要船飛就可以, 女女要到前台幫你確認, 仲要扣佢100蚊! 怕唔好意思囉喎, 走去碼頭地下xx旅行社買套票亦可, 買完行返天橋過去。 我相信你响關閘過黎都係上的士多, 買咩套票呀, 踩上去, 睇啱就畀錢, 唔啱仲可以鬆人

升級  6.67%

二星會員

Brother....walk in 熟客先可以要船飛....生客要加約$100先有船飛......walk in 客....女女邊洗扣100蚊......套票女女才會拆少$100......師兄....唔知唔好亂講....你D料錯灑.....

升級  41%

三星會員

我係一直都係講緊walk-in喎, 自己未睇清楚就响道話人錯
原來我係熟客, 我自己都唔知添, 攞得船飛女女話要扣一舊, 敢問你係咩哥? 係打令做咗幾耐? 我識你嗎?

升級  6.67%

二星會員

女女話要扣一舊.....係想你比tips....明未....如你有相熟既泰妹....問下就知我係邊個.....Darling 1 泰妹...全部識得我....我英文名係W字頭.....

升級  41%

三星會員

我知你係邊個啦, Handsome Man,  你咁得閒, 門口有人入黎, 快D出去啦...
仲有我唔畀TIPs佢地, 畀就畀籌碼, 你可知我係邊個呢...
以前响Cathay Pacific做果個Thai, 仲响道嗎?

升級  6.67%

二星會員

Brother...唔好努氣....小弟唔係話你唔比tips......你一定係大客仔....不過唔好比泥碼喎.......小弟真係唔知邊個Thai係Cathay Pacific做過.....可以嘅話...開個名 or number...話比小弟知....anyway 睇黎你都唔知我係乜水..........不過你可隨便問D1....是但一個Thai.....都識得小弟.....因小弟在MC泰圈中薄有小名.....

升級  41%

三星會員

我都無惱氣, No.我真係唔記得, 不過樣幾靚, 嬴過全泰Model冠軍, 佢比過D相我睇, 係香港往黃埔花園, 喂! 係得咁多囉!
P.S. 我好似睇過你D 3P Post, 不過唔記得幾時???

升級  6.67%

二星會員

Brother....一定唔係我D post......因我只會出post 講D1嘅泰.....anyway....今日又有一個泰囡囡返MC.....佢係早1...2年最紅嘅泰....勁爆鐘.....不過唔知幾時返工.....同埋佢個樣同身材有沒變......你對泰有冇興趣..?

升級  41%

三星會員

有興趣, 敢畀佢過英文名我呢? 我睇下有無印象先!
要去食飯, 留言必覆!!!

升級  6.67%

二星會員

我聽日過MC....可能見到佢.....問下佢用乜野藝名先.....大部份Thai... 我只知真名...即泰文名....你係D1熟客....應記得佢....佢個樣似泰歐混血....170.....34-35....如聽日見到佢.....佢走灑樣.....我就唔推介拉....

升級  41%

三星會員

係Natalie, 唔係Natasha, 我識佢時23歲, 依家佢有26、7呱, 久唔久都見到佢一次, 仲保養幾好, 睇唔出。 Natasha係咪個面肥肥地個果, 新黎D女我唔識, 以前隔晚都會上下去, 開咗18之後真係少去咗好多! 我好睇得開架, 十年前就唔識姐, 依家都無咩所謂, 好一餐, 開心就得, 唔好咪下次黎過囉! 賭錢都唔會舖鋪WIN喇...

升級  56.67%

三星會員

兩位高手,呢個題目,我真係唔知點加把嘴添

升級  41%

三星會員

鋒兄, 你老人家得高望重, 眾兄弟欽敬才是呀!!!

升級  56.67%

三星會員

我而家去澳門無人識我架....換晒人或者升晒上神枱啦

升級  88.58%

三星會員

高手准重出江湖

升級  56.67%

三星會員

少去澳門啦,以前去澳門都係工作多,好少去玩

升級  41%

三星會員

啱晒! 唔好上CP同去大陸啦, 我地一於過江揾好嘢食呢?
迷城未闖過, 星際有得玩嗎? 點睇先?

升級  56.67%

三星會員

星際只係得賭場喎