winning11

查看: 5068|回復: 4

[痾撚炒粉報告] 上海/番禺路 香蜜湖桑拿及 阿曼尼酒吧

升級  5.56%

二星會員

骨場篇
星期日下午5點約左sunnylll兄係港匯等,跟住走到附近既番禺路香蜜湖桑拿,原來sunnylll兄前一日已經發現,只係等埋小弟一齊勇闖.
入去之後,個主任話RMB650全包,咁我同sunnylll兄就拿拿聲沖涼,然後入休息室等揀女;sunnylll兄揀左件唔記得長春定吉林既女,外型係細細粒,容易食個隻,我就揀左件雲南既,個樣睇落有d似混血兒   .
入到房開頭個d都係例牌菜,不外乎漫遊,冰火,毒龍鑽呢d招式;突然見囡囡攞出一條紅色布帶,我知道終於有機會嘗試sunnylll兄所講既空中飛"含"啦.
囡囡將布帶掛好後就將腳掛上布帶,做成下半身凌空咁幫我吹奏樂器;而更利害既一招就係"空中倒吊69式",首先我企起身,囡囡凌空倒吊幫我吹,而佢肥美既鮑魚完全暴露係我眼前,個一刻既視覺效果絕對一流,而我亦好似一個婦科醫生咁好長細檢查佢隻鮮鮑,重見有水流出   . 試完空中飛"含"後,就開始空中飛人,個囡囡坐上條布帶上,好似打千秋咁,我就企係度掰開佢對腳抽插佢妹妹,插左百幾下後就落番張床度玩,條雲南妹熱情如火,肉緊都死,抓到我背脊都差d損埋,最後我被佢淫蕩既叫床聲影響之下終於交貨.
大戰結束後佢同我按摩及傾偈,之後就出房,見到sunnylll兄已在休息室等我,跟住我地拿拿聲洗身走人去食晚飯,爭取時間準備勇闖下一目的地------酒吧

酒吧篇
大約9點食完晚飯,拿拿聲又去番禺路既阿曼尼酒吧,落到去見到唔係好多人,咁我地揀左近舞池既長吧枱坐低,叫左半打啤酒飲下先,順便睇下個場有無靚女,最後發現女又唔多,而且好似c9多過後生女,唯有兩條友自己玩骰盅;玩到咁上下個場開始人多,d後生靚女亦多左,而且都係坐係我地隔離附近(好彩早入場攞到有利位置),跟住無幾耐就有條女自己走埋黎同我地玩,好熱情個隻,sunnylll兄同條女玩骰盅玩到開始有身體接觸,後來重一齊出左門口,過左一陣佢番黎問佢係咪有運行,佢話條女原來出門口劏,佢要扶佢出去,順便可以抽抽水   .最後條女不省人事咁攤番係自己個張枱度,而sunnylll兄亦無再跟進,只係攞左對方電話號碼留待日後有用.
過左一陣,又發現我地隔壁坐左兩個後生靚女,又著得性感,在場好多狗公都埋去搭訕,但都一一食檸檬,最後sunnylll兄發揮佢驚人既男性魅力,終於同兩個靚女攞左電話號碼同知道佢地原來係由北京黎既.
而我就失敗少少,成晚坐係度睇女,無咩行動,但我隔離個班美艷c9係度成晚跳埋d辣身舞,幾條女係度係咁捽,重越跳越埋,經常用d挑逗既眼神望過黎,但我始終都無行動,因為我見同佢地一齊落黎玩既重有兩個男人,無謂發生咩事啦,最後班女見我無反應都無癮咁走左  
最後我同sunnylll兄綜合意見,係呢間酒吧玩,只要肯主動,通常都有收穫,而且呢度比較少外來人士去(唔似新天地,外灘18號個d,d女剩係鍾意湊鬼),香港人+相貌唔太差都重有少少優勢,所以會再度出擊.

升級  45.33%

三星會員

香港都一樣,睇岩就好上啦

升級  41%

三星會員

兩位師兄, 小弟星期四到, 有咩新地方好玩, 一齊開戰呢……

升級  11.33%

三星會員

炒飯兄,
我個件係長春妹.
另外有好消息!
飯到啤啤呼件囡囡CALL左我叫我有時間CALL佢玩,
令外北京妹妹亦CALL我今個星期食飯!!
所以Alone in the dark兄唔好意思, 可能今個星期會FULL BOOKING,
但我身為全國(囡囡)品質檢測中心 - 上海分站的站長, 一定會輔助你的!

升級  43.7%

二星會員

我在上海既唯一坐公交車經驗就係由虹橋機場出去浦西人民公園, 坐左約1小時45分鐘, 好彩不趕路, 更可以看到不的建築物, 也不錯.