winning11

查看: 12738|回復: 4

[龍 會] [顔星報告] 回港尋歡之旅第3站【龍會】

升級  96.67%

一星會員

自和沙圈囡囡攪掂後離開時問她msn她說沒有、她也問我有沒有qq我就是冇qq,那就唯

有她的email,我就說有空時就給她email,跟就俾囡囡$800肉金就回香港辦事,到

了晚上又到成功旅行社買了金龍子夜套票,大約是$1300多定是$1400多,便即時船飛

落船,又係1個鐘頭船話咁快到了澳門,坐taxi去到金龍酒店便搭lift上金龍,但見有1個幾

靚中女1同搭lift,入到去只見1班全部了波衫後生仔女招呼我,跟便被1個後生靚

女帶了入第1間k房,間房都唔錯都幾大,重有個廁所,跟住靚女就問有沒有相熟"媽咪”

,梗係冇啦!是但叫個入來就得啦;冇幾耐就大、細媽就1齊入,只見入個細媽原來就

係先頭搭lift個,世界上就真係有咁!只見大家相視1笑,佢地就遞上咭片跟住我就遞上

每人$100 tips 跟住媽咪就開心問:老細你要乜心水囡囡呀!我心水囡囡不嬲都係高

大、白淨靚囡囡啦!媽咪跟住就說:咁我就同出去,點知冇幾耐媽咪就返來話今日唔知點

解咁旺場,出面冇乜囡囡,而家得6件坐住先啦!唔係嘛;咁都得,我都係第1見咋,冇乜囡囡

,通常我去各大夜總會每1轉都有10幾20個任我揀,冇乜囡真係第1次見!冇計啦;咁

就件哈爾濱同湖北坐住先啦;咁就同兩個囡囡玩玩幸運骰、波、摷摷蟹、飲飲酒,咁

就好快就過了15分鐘啦;咁就大細媽就再入問:點樣呀!唔呀;媽咪!仲使問咩;繼續

帶囡入啦,咁媽咪又再出去刮囡囡,跟住再返入來都係得7-8件,冇計啦,唯有不要件哈

爾濱,換件湖南,咁媽咪出去後又再同湖北、湖南雙輝映囡囡波、摷摷蟹,隊隊酒,咁

就冇幾耐只得細媽入問點樣,使唔使再帶,梗係再帶啦!咁媽咪又出去再刮,冇幾耐返來就帶

了大約13-14件入來,都算妳啦!看真1;咦!有件囡囡特別唔同,條條囡囡都波衫

,只得佢件黑色晚禮服,咁媽咪叫所有囡囡出去後,就問要邊幾件再坐,我便要番湖南囡

囡和住黑色晚禮明高妹囡囡,只見湖南囡囡1入到就自動波攬埋,而高妹囡囡就 cool 到

爆,我問1句她就答1句,又唔坐埋,她個波、摷佢隻蟹佢就則身迴避,呀!囡囡妳攪邊科

呀!待續!未完........

去澳門滾了20多年,各大夜場腳毛留低不小,日後慢慢講給人知

升級  88.58%

三星會員

你究竟幾時先出第二part呀。。。。。。。。。。。。 oh thanks

升級  95.42%

三星會員

C兄如果方便既話,唔好又等兩日先一次

升級  88.58%

三星會員

師兄﹐我等緊你既第三part呀﹐唔通你學左東北囡囡果招﹐扮cool﹖

升級  0.37%

二星會員

恩  大大 寫的很清楚喔
不過花費很兇ㄋ  但只要有爽到
就值得啦