winning11

查看: 6486|回復: 3

上海徐匯區巡視報告-最貴機餐與最便宜ML餐

升級  11.33%

三星會員

經過幾天的休息後,再次出動巡視上海。
星期一先去了羅香路的楓葉速8酒店,
見到頂樓有按摩,拿拿聲上去看個究竟。
入到去向樻台妹妹講要按摩,誰知技師就是她。
她是重慶來的,見她穿短褲背心,樣子又有點可愛。
最後比20元貼她。
按摩50元/小時X2=120元。

跟著見十點幾,再去港匯廣場巡巡,
到了南丹東路有兩家店--百惠及津久盛,
價錢百惠:韓式100/小時,日式100/小時。
津久盛:日式198/個半鐘。
選了百惠,及要韓式日式各一粒鐘。
來了位福建女技師36號,背心牛仔褲,有樣有身材。
原來這家韓式是推油,而日式是用爽身粉按!
由於技師的關係,我DD向她行升旗禮,
而技師也問我要不要打出來,問價要成兩舊!!!
嘩!!好貴呀!!但受不了她的誘惑及DD的哀求,
最後成交了!!這是我最貴的飛機餐!!
按摩100元X2+機費200元=400元(太貴)。
是日完結。

星期二決定休息,行過一家髮廊洗頭按下頭,
冷不防技師問洗完頭按不按身呢?
因為有點累,又試一試吧!
原來是正骨按!!
洗頭20元+按兩粒鐘40元X2=100元!!
是日完結。

星期三到了虹漕路的華譽休閑,
洗完澡入房看價目表,女技師也入來,問她是甚麼:
宮廷推油   218元/小時(包起機)
XX浪漫   368元/小時(齋ML)
XX風暴   498元/小時(漫遊+冰火+ML)
我覺得一小時是不夠完成咩咩風暴,
所以選了XX浪漫!!
技師是湖南來的,樣子有80分。
結帳:XX浪漫368元+飲品(兩支)16元=384元
註:無比貼士LOCKER仔。
這是我在上海最經濟的一天!!
是日完結。

升級  48.67%

三星會員

sunny出貼我必睇 必頂!

升級  41%

三星會員

SUNNY哥真係勁, 邊行邊玩, 下星期小弟來上海出差, 有咩好介紹呀?
我只去過阿拉宮、舒怡泉、上記同湯姆生, 要好服務, 還有那些呢?
常平君怡老闆都開了一間係上海, 有無Brother知叫咩名呢?

升級  95.42%

三星會員

不過sunny 哥點解可以咁富貴?係咁易都洗幾舊,咁樣我仲羨慕